در بازدید رئیس و جمعی از اعضاء هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه سلمان فارسی کازرون از ناحیه صنعتی شهید مصلحیان مطرح شد
دفتر همکاریهای مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و نواحی صنعتی کازرون راهاندازی میشود
بنا به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون طی این بازدید و در گفتگو با صنعتگران، با اشاره به رویکردها و سیاستگذاریهای کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت توسعه فعالیتهای فناورانه توسط دانشگاهها و کمک به واحدهای صنعتی به ویژه از طریق شرکتهای دانشبنیان، خاطر نشان نمود: برای تحقق این رویکرد، بسترهای مناسبی را از جمله در قالب راهاندازی مرکز نوآوری انرژی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون ایجاد کردهایم و در تعاملی همافزا با نهادهای مرتبط در سطح استان و شهرستان، در حال توسعه این بسترها هستیم. در حال حاضر این آمادگی را داریم که در حوزههای مختلف اعم از تسهیل در حلِ دانشبنیانِ مشکلات شرکتهای مستقر در کازرون و غرب استان فارس، ارایه آموزشهای تخصصی و مورد نیاز شرکتها و کارخانهها از طریق مرکز آموزشهای آزاد و مجازی، تقویت حوزههای فناور و... اقدام کنیم.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با اشاره به شعار انتخاب شده برای سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، تصریح نمود: دانشگاهها میتوانند نقشی اثرگذار در جهت تحقق این شعار داشته باشند. بر همین اساس در دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در ادامه برنامهریزیهایی که برای حمایت از کارآفرینها و کمک به شروع به کار و فعالیت شرکتهای دانشبنیان انجام داده بودیم، در تلاش هستیم تا سال جاری نیز این حوزه را بیش از پیش توسعه دهیم. در همین راستا برنامهریزیهای مختلفی را در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آغاز کردهایم که از جمله آنها برقراری ارتباط بیشتر با شهرکها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی مستقر در منطقه است و خوشبختانه با رویکردهای خوبی که از سوی نماینده مردم شریف شهرستانهای کازرون و کوهچنار و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون دنبال میشود، امیدهای زیادی برای تحقق این موضوع و ایفای مناسبتر نقشها و مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه در برابر جامعه داریم.
دکتر فاضلنیا همچنین در نشست مشترکی که در پایان این بازدید برگزار گردید، با اشاره به نتایج برخی مطالعات علمی، بُعد جغرافیایی کازرون را یکی از مزیتهای مهم و بالقوه این شهرستان ارزیابی نمود که شرایط مناسبی برای توسعه این منطقه به وجود آورده است و در ادامه خاطر نشان نمود: میتوان امید داشت با نزدیکتر شدن هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت به یکدیگر و ورود اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی به فضاها و عرصههای میدانی صنایع و حضور صنعتگران در دانشگاهها و برقراری تعاملهای مسئلهمحور بین آنها، علاوه بر آنکه در حوزههای کارآفرینی و ایجاد اشتغال، رونقبخشیهایی صورت بگیرد، اثرات توسعهای ماندگاری نیز برای شهرستان کازرون و غرب استان فارس ایجاد شود. بر همین اساس دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمادگی دارد تا در تعاملی همافزا با شرکت شهرکهای صنعتی و سایر نهادهای تأثیرگذار در این حوزه، به ارایه خدمات در حوزهی مأموریتی خود بپردازد.
مجید صادقزاده، مدیر نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کازرون نیز در این نشست با قدردانی از رویکرد ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون و گامهای برداشته شده از سوی این دانشگاه، برقراری چنین تعاملهایی را برای صنعتگران و فعالان این حوزه امیدبخش توصیف نمود و خاطر نشان کرد: حضور دانشگاه سلمان فارسی کازرون در شهرک صنعتی شهید مصلحیان و سایر نواحی و مناطق مشابه، میتواند امیدواریهای فراوانی را از جهات مختلف به وجود آورد. این آمادگی را داریم تا با کمک به تقویت ارتباطهای دو سویه دانشگاهیان و صنعتگران، بتوانیم بسترسازی مناسبی برای گامبرداشتن هرچه بیشتر در مسیر شکوفایی استعدادهای منطقه و کمک به توسعهی صنعتی شهرستان کازرون ایجاد نماییم.
مدیر نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کازرون همچنین به تشریح برخی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل صنعتی در کازرون پرداخت و برخی از حوزههایی که دانشگاهیان میتوانند به کمک صنعتگران بیایند را برشمرد.
در ادامه، حاضرین در این نشست به گفتگو و تبادل نظر پیرامون راههای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و استفاده از خدمات شرکتهای دانشبنیان جهت رونقبخشی به تولید پرداختند و در نهایت مقرر شد در قالب تفاهمنامهای مشترک، زمینههای همکاری مشخص و اقداماتی همچون راهاندازی دفتر همکاریهای مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و نواحی صنعتی کازرون محقق گردد.
نظر شما :