دکتر محمدحسین رجبی‌دوانی، پژوهشگر تاریخ اسلام مطرح نمود

هرگونه تحریف پیرامون سلمان فارسی، اعم از سلوک رفتاری و یا زادگاه وی، جفای به آن حضرت و جفای به خاندان عصمت و طهارت است جدید

دکتر محمدحسین رجبی‌دوانی، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام در دومین نشست تخصصی شناخت سلمان فارسی که صبح امروز ۲۴ شهریورماه، به مناسبت روز سلمان فارسی و به صورت نیمه‌حضوری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، ضمن تبیین ویژگی‌های برجسته شخصیتی و خدمات شایان توجه این صحابه گرانقدر پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) که موجب شده بود حضرت محمد(ص) ایشان را از خاندان عصمت و طهارت بداند، تصریح نمود هرگونه تحریف پیرامون ابعاد مختلف شخصیتی و زندگی ایشان، اعم از نسبت‌های ناروا و یا در نظر نگرفتن زادگاه واقعی آن حضرت، جفایی به ایشان و در نتیجه جفایی به خاندان عصمت و طهارت است.

کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دُز اول واکسن کرونا را تزریق کردند

به دنبال آغاز روند واکسیناسیون کارکنان دانشگاه‌های سراسر کشور و با هماهنگی‌های صورت گرفته با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در مراکز تعیین شده تزریق واکسن، دُز نخست واکسن پیشگیری از کرونا را تزریق نمودند.

زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به بهره‌برداری رسید

زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نخستین پروژه عمرانی احداث شده در حوزه ورزش این دانشگاه، روز چهارشنبه، ۱۷ شهریور، همزمان با بهره‌برداری از ۱۶ پروژه ورزشی در دانشگاه‌ها که به صورت مجازی و با حضور دکتر غفاری، سرپرست سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علیزاده، مدیرکل تربیت‌بدنی این سازمان، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون و روسای ۱۵ دانشگاه و مرکز علمی دیگر کشور برگزار شد، در ارتباط تصویری با دانشگاه‌ها و به‌صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسید.

ادامه مطلب
تقویت بسترها برای نقش‌آفرینی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در تنظیم سند توسعه‌ای و مطالعات شهرسازی شهر کازرون
در نشستی مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جمعی از اعضا هیئت رئیسه این دانشگاه طی دیداری مشترک با مهندس رضا نوذری، شهردار کازرون، ضمن تبریک انتخاب ایشان از سوی شورای اسلامی شهر کازرون به عنوان شهردار این شهر، به بحث و گفتگو پیرامون بسترهای لازم برای تقویت ارتباط‌های علمی و اجرایی شهرداری و دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداختند.

ادامه مطلب
پوسته و پورتال اینترنتی جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون رونمایی و در دسترس مخاطبان قرار گرفت
با هدف بهبود خدمات‌دهی در بستر مجازی صورت پذیرفت

صبح روز یک‌شنبه، ۱۴ شهریورماه و در نشستی با حضور هیئت رئیسه و جمعی از کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پوسته و پورتال اینترنتی جدید این دانشگاه رونمایی شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت

انتصاب زهرا مجیدی به سمت رئیس گروه امور شاهد و ایثارگر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی زهرا مجیدی، مسئول دفتر ریاست این دانشگاه را به سمت رئیس گروه امور شاهد و ایثارگر دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب نمود. ایشان همچنین در حکمی جداگانه از زحمات فاطمه مختاری در زمان تصدی رئیس گروه امور شاهد و ایثارگر دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تقدیر و تشکر نمود. ایشان همچنین پیش از این زهرا مجیدی را به عنوان مسئول دفتر ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب نموده بود.

کارگاه آموزشی ظرفیت‌های تعالی‌بخش غدیر برگزار گردید
با حضور جمعی از مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها، ائمه جماعات مساجد، فعالین دانشجویی، جمعی از کارکنان دانشگاه و... صورت پذیرفت

کارگاه آموزشی ظرفیت‌های تعالی‌بخش غدیر برگزار گردید

بعد از ظهر پنج‌شنبه، ۳۱ تیرماه، کارگاه آموزشی ظرفیت‌های تعالی‌بخش غدیر با حضور دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام وحید احمدی، دبیر ستاد بنیاد بین‌المللی غدیر در استان فارس، حجت‌الاسلام محمدحسن شفیعی‌شاهرودی، استاد دروس خارج حوزه علمیه قم و جمعی از مدیران فرهنگی دانشگاه‌های کازرون، ائمه جماعت مساجد کازرون، فعالین دانشجویی و فرهنگی، فرهنگیان و... در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.