با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه حمایت دکتر فریدون عباسی‌دوانی و توسط دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

گام بلند دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه کارآفرینی و حمایت از نخبگان علمی و دانشگاهی

روند جذب و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون آغاز شد
۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۰ خبر اول
در پی حمایت‌های کلیدی و راهبردی دکتر فریدون عباسی‌دوانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی و به دنبال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مرحله اول تجهیز و راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به پایان رسید و روند جذب تیم‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در کلیه حوزه‌های انرژی برای استقرار در این مرکز آغاز شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، صبح امروز 30 شهریورماه و در قالب ارایه گزارشی، ضمن اعلام این مطلب و با تقدیر از پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حمایت‌های گسترده دکتر فریدون عباسی‌دوانی، خاطر نشان نمود: استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و حل پایدار بخشی از مشکل اشتغال توسط دانشگاه‌های کازرون، در کنار ارایه خدمات علمی برای توسعه فضای کسب و کار در سطح شهرستان، یکی از مطالبات دیرینه مردم شریف این منطقه محسوب می‌شده است که خوشبختانه اکنون با تجهیز و راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری مناسب برای تحقق این مهم فراهم شده است.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با تقدیر از اهتمام و تلاش اعضا هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه که طی ماه‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای استقرار این مرکز در دانشگاه و آماده‌سازی آن را دنبال نموده‌اند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر علاوه بر شکل‌یابی چارت سازمانی این مرکز، فضای اداری مستقل و مطلوبی برای استقرار تیم‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آماده شده است. علاوه بر این، آزمایشگاه‌ها و بخش‌های دیگری از دانشگاه نیز که می‌تواند به صورت اشتراکی در اختیار این شرکت‌ها قرار گرفته و به توسعه فعالیت‌های آنها منجر شود نیز متناسب با ظرفیت‌سنجی‌های صورت گرفته، آماده‌سازی شده است و در مجموع محیطی مناسب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش‌آموختگان دانشگاهی که دارای ایده و طرح‌های نوآورانه در حوزه انرژی هستند، فراهم شده است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این مرکز برای فعالیت در حوزه‌های مختلفی مانند انرژی هسته‌ای، انرژی آب، انرژی باد، انرژی خورشیدی و...، از آغاز برقراری تعامل با مراکز صنعتی بزرگ‌مقیاس و مجموعه‌های مختلف خدماتی در استان‌های جنوبی کشور، به ویژه در استان‌های  فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد که می‌توانند به عنوان متقاضیان استفاده از خدمات مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون قلمداد شوند، خبر داد و افزود: موقعیت ویژه جغرافیایی شهرستان کازرون و قرارگیری آن در محل پیوند سه استان مهم جنوبی کشور، یعنی استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، شرایط منحصربه‌فردی را برای توسعه این شهرستان و ارایه خدمات مختلف به ویژه در حوزه‌های علمی و دانشگاهی به ویژه در زمینه‌های متنوع انرژی به وجود آورده است. استقرار مرکز نوآوری انرژی در این شهرستان، فرصت بسیار مناسبی را در اختیار تیم‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد تا هم کسب و کارهایشان را به نحو مطلوبی نهادینه کرده و توسعه دهند، هم جوابگوی تقاضاها و سفارش‌های متقاضیان مختلف در استان‌های جنوبی کشور باشند.

دکتر فاضل‌نیا با اشاره به اهداف راه‌اندازی این مرکز، خاطر نشان نمود: با راه‌اندازی این مرکز علمی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستری به وجود آمده که علاوه بر حمایت عملی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، تیم‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت مناسبی برای اشتغال جوانان و متخصصان دانشگاهی منطقه نیز فراهم آمده است. این مسئله علاوه بر آنکه زمینه لازم برای حمایت از نخبگان، اساتید دانشگاه و دانشجویان را به دنبال دارد، بسترساز ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه نیز خواهد بود.

دکتر غریب فاضل‌نیا در پایان ابراز امیدواری نمود با تداوم فعالیت‌ها و تحقق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای توسعه خدمات علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در راستای تحقق دانشگاه جامعه‌محور و کارآفرین، بتوان با تکیه به ظرفیت‌های این دانشگاه و حمایت‌های مشفقانه مردم شریف شهرستان کازرون و مسوولین آن، در آینده شاهد توسعه هرچه بیشتر این واحد دانشگاهی و گسترده‌تر شدن خدمات آن به جامعه باشیم.

گفتنی است فاز نخست استقرار مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اختصاص 600 میلیون تومان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفته است. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مرکز و چگونگی جذب شرکت‌ها و طرح‌ها، می‌توانند به سایت اینترنتی مرکز نوآوری انرژی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس eic.kazerunsfu.ac.ir مراجعه نمایند.