دکتر یحیی گردانی در نشست آغاز فعالیت دوازده کارگروه کاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون اعلام کرد

با تکیه به رویکردهای مشارکتی می‌توانیم افق‌های روشن‌تر و بزرگتری را پیشِ‌روی دانشگاه قرار دهیم

۲۵ تیر ۱۴۰۴ | ۱۹:۱۹ کد : ۶۶۳ خبر اول
تعداد بازدید:۳۰۱
نشست آغاز فعالیت دوازده کارگروه کاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور دکتر یحیی گردانی، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، جمعی از اعضاء هیئت رئیسه و اعضاء کارگروه‌های کاری این دانشگاه برگزار شد.
با تکیه به رویکردهای مشارکتی می‌توانیم افق‌های روشن‌تر و بزرگتری را پیشِ‌روی دانشگاه قرار دهیم

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر یحیی گردانی، سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این نشست ضمن تقدیر از رویکرد مشارکتی و دغدغه‌مندی اعضاء هیئت علمی، یاوران علمی و اساتیدی که برای حضور و فعالیت در این کارگروه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند، خاطر نشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون با وجود اینکه بیش از سه دهه است فعالیت دارد و علیرغم ظرفیت‌های متعددی که در آن ایجاد شده، همچنان تا رسیدن به جایگاه واقعی خود، فاصله دارد. با تکیه به رویکردهای مشارکتی و استفاده از ظرفیت‌های موجود درون و بیرون دانشگاه، می‌توانیم دست در دست همدیگر داده و ضمن برطرف نمودن مشکلات و مسائل جاری، افق‌های روشن‌تر و بزرگتری را پیشِ‌روی دانشگاه قرار دهیم. 
وی همچنین با اشاره به فرایند طی شده برای راه‌اندازی کارگروه‌های کاری دانشگاه، خاطر نشان نمود: براساس نظرسنجی‌هایی که طی هفته‌های گذشته در قالب برپایی جلسه‌های مختلف و همچنین نظرسنجی برخط انجام دادیم، برخی از عمده‌ترین مسائل و چالش‌های کاری دانشگاه را مشخص نمودیم و اکنون این مسائل با اولویت‌بندی، در قالب کارگروه‌های جداگانه‌ای تعریف شده و امیدواریم با تلاش‌ و همراهی‌های فکری و اجرایی تمام اعضاء خانوادۀ بزرگ دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به نتایج قابل قبولی برسند. 
در ادامۀ این جلسه، اعضاء کارگروه‌ها به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرهای خود پیرامون روند فعالیت کارگروه‌ها پرداختند. 
گفتنی است کارگروه‌های کاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان یکی از راهبردهای جدید مدیریتی این دانشگاه، در قالب گروه‌های کاری متشکل از اعضاء هیئت علمی، یاوران علمی و اساتید داوطلب این دانشگاه تشکیل شده‌اند. گام نخست این کارگروه‌ها که هسته‌های هم‌اندیشی و اجرایی در برخی از مسائل مشخص کاری دانشگاه محسوب می‌شوند، در قالب دوازده مسئلۀ کاری دانشگاه، شامل مواردی همچون راه‌اندازی مزرعه خورشیدی، بهینه‌سازی استفاده از رصدخانه، زیباسازی محوطه و ساختمان‌های پردیس، توسعه باشگاه‌ و سالن ورزشی دانشجویان، آسفالت پردیس، تأمین منابع آب پایدار، درآمدزایی اقتصادی، مولدسازی و بهینه‌سازی و... تشکیل شده‌اند. 


 


( ۸ )

نظر شما :