در دیدار جمعی از فعالان اجتماعی، خیّران و پیشکسوتان کازرون با رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون مطرح شد

تأکید اهالی شهرستان بر اهمیت دانشگاه سلمان فارسی کازرون در توسعه منطقه

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۶ کد : ۷۵ خبر اول
بعدازظهر چهارشنبه، ۱۹ آبان، جمعی از فعالان اجتماعی، خیّران و پیشکسوتان کازرون در حوزه‌های مختلف در قالب موسسه درخشش کازرون کهن، به عنوان یکی از نهادهای غیردولتی فعال کازرون، با حضور در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن بازدید از ساختمان آماده شده‌ی مرکز نوآوری انرژی و همچنین بازدید از پردیس این دانشگاه و بناهای در شرف افتتاح و کارگاه‌های عمرانی فعال این پردیس، در نشستی مشترک با دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با حائز اهمیت دانستن نقش و جایگاه این دانشگاه در کازرون، به بحث و گفتگو پیرامون چگونگی تقویت ارتباط‌های دوسویه مردم و دانشگاه در جهت کمک به رشد و توسعه این مرکز دانشگاهی پرداختند.
تأکید اهالی شهرستان بر اهمیت دانشگاه سلمان فارسی کازرون در توسعه منطقه

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، فعالان اجتماعی، خیّران و پیشکسوتان پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف دانشگاه، در نشستی مشترک با رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تأکید بر اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دانشگاه مردم کازرون است، رشد و گسترش خدمات‌دهی این دانشگاه را به ویژه در دوران مدیریتی فعلی مشهود و امیدبخش دانستند و آمادگی خود را برای کمک به رشد هرچه بیشتر و تقویت هرچه مناسب‌تر فعالیت‌های در دست اجرای دانشگاه، اعلام نمودند. حاضرین همچنین در قالب ارایه پیشنهادها و نقطه‌نظرهای مختلف، به بیان راهکارها و انتظارهای عمومی مردم کازرون از دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان دانشگاه مادر این شهرستان و قطب علمی منطقه پرداختند.

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این نشست با تقدیر از نگاه‌های بلندنظرانه مردم شهرستان کازرون و حمایت‌های بی‌دریغ و مثال‌زدنی آنها از دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: مردم کازرون، بزرگترین سرمایه‌ی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون محسوب می‎‌شوند. از بدو شکل‌گیری و تأسیس این نهاد علمی در کنار آن بوده‌اند و امروز که با تقویت هم‌افزایی‌ها در حال نزدیک شدن به زمان بهره‌برداری از پردیس این دانشگاه، به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی توسعه دانشگاه‌ها در غرب استان فارس هستیم، بار دیگر نیز شاهد حضور مثال‌زدنی آنها در کنار خادمین خود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون هستیم که این مسئله بار مسئولیت ما را بیش از پیش سنگین می‌کند.

دکتر غریب فاضل‌نیا، در ادامه با ارایه گزارشی مبسوط از فعالیت‌های صورت گرفته در این دانشگاه و برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات در دست اجرا جهت توسعه ارایه خدمات به جامعه، خاطر نشان نمود: هم‌افزایی با تمامی مجموعه‌های شهرستان اعم از نهادها و دستگاه‌های مختلف دولتی و غیردولتی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های غنی مردمی کازرون را در رأس نظام برنامه‌ریزی دانشگاه قرار داده‌ایم و با تکیه به آن تلاش کرده‌ایم تا سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در قالب تحقق دانشگاه نسل چهارم که بتواند خدمات جامعه‌محور را به مردم ارایه نماید، محقق نماییم. در ادامه تلاش‌های قابل تقدیر روسای قبلی دانشگاه و مسئولان پیشین شهرستان، مجموعه‌ای از اقدامات باقی مانده بود که به دنبال اتمام و محقق نمودن آنها هستیم و علاوه بر آن فعالیت‌های تازه‌ای را برای توسعه ارایه خدمات علمی، آموزشی، فرهنگی و... به جامعه و همچنین به دانشجویان عزیز و پراستعداد این دانشگاه دنبال کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با اشاره به رویکردهای مدیریتی در پیش گرفته شده برای ایجاد ساختاری پایدار و منسجم جهت تقویت و توسعه هرچه بیشتر این فعالیت‌ها، خاطر نشان نمود: طی ماه‌های اخیر و با برگزاری جلسه‌ها و نشست‌های متعدد، کار تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون را در برنامه کاری این دانشگاه قرار دادیم و خوشبختانه با بلندنظری مسوولان و چهره‌های برجسته دانشگاهی این شهرستان، بخش قابل توجهی از مسیر تأسیس این بنیاد طی شده و امیدواریم با صدور مجوز فعالیت آن، بتوانیم فعالیت‌های مردم خیراندیش و همواره حامی علم و دانش کازرون را در قالب «بنیاد حامیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون» به گونه‌ای نظام‌مند و پایدار، ساماندهی کنیم.

برای مشاهده گزارش تصویری این دیدار، بر روی این لینک کلیک کنید.