با شرکت جمعی از کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

کارگاه آموزشی مهارت‌های برقراری ارتباط موثر برگزار شد

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۰۱ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزشی مهارت‌های برقراری ارتباط موثر، با شرکت جمعی از کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در محل سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید.
کارگاه آموزشی مهارت‌های برقراری ارتباط موثر برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر لیلا حمیدی، مدرس این کارگاه در قالب فعالیت‌های مختلف کارگاهی به ارایه آموزش‌های مرتبط با خویشتن‌دوستی، داشتن معنا در زندگی و اهمیت ارتباطات موثر پرداخت. ارایه تکنیک‌های برقراری ارتباط هوشمندانه مانند اصول متقاعدسازی، روش‌های مدیریت خشم، مهارت‌های نه گفتن، روش انتقاد مناسب، تکنیک‌های حل تعارض و... از جمله مباحث دیگری بود که در این کارگاه تدریس شد.

گفتنی است این کارگاه به دنبال مصوبه شورای مدیران معاونت دانشجویی و از سوی مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید و مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.