به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر صورت پذیرفت

مسابقات تنیس روی میز ویژه کارکنان دانشگاه‌های شهرستان کازرون برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۱۲ اخبار دانشگاه
طی‌ روزهای شنبه و یک‌شنبه، ۱۶ و ۱۷ بهمن‌ماه، مسابقات تنیس روی میز ویژه کارکنان دانشگاه‌های شهرستان کازرون، گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر برگزار گردید.
مسابقات تنیس روی میز ویژه کارکنان دانشگاه‌های شهرستان کازرون برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در روز اول این مسابقات که ویژه آقایان برگزار گردید، آقایان عبدالکریم عباسی از دانشگاه سلمان فارسی کازرون، محسن زارع از دانشگاه پیام‌نور و مصطفی ارجی از دانشگاه سلمان فارسی کازرون به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب نمودند.

همچنین در روز دوم نیز که ویژه بانوان برگزار شد، از میان کارکنان دانشگاه‌های شرکت کننده در این مسابقات، خانم‌ها مژگان عباس‌زادگان از آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران، مریم مزارعی از دانشگاه پیام‌نور و ناهید پردل از آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم شدند.

گفتنی است این مسابقات در قالب مجموعه رویدادهای برنامه‌ریزی شده از سوی کمیته تخصصی دانشجویی و دانشگاهیان ستاد گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر شهرستان کازرون و به میزبانی دانشگاه پیام‌نور واحد کازرون برگزار گردید. همچنین در پایان مسابقات به نفرات اول هدایایی اهدا گردید.