به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر صورت پذیرفت

پویش اهدا خون دانشگاهیان شهرستان کازرون برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۱۳ اخبار دانشگاه
صبح روز یک‌شنبه، ۱۷ بهمن‎ماه و به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، جمعی از اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌های شهرستان کازرون در قالب اجرای طرح «پویش اهدا خون دانشگاهیان شهرستان کازرون»، با حضور در مرکز انتقال خون کازرون، نسبت به اهدا خون اقدام نمودند.
پویش اهدا خون دانشگاهیان شهرستان کازرون برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این پویش با هدف گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، اشاعه فرهنگ اهدا خون و افزایش ذخیره بانک خون سازمان انتقال خون و همچنین کمک به بیماران نیازمند برگزار گردید.

همچنین روز دوم این پویش نیز ویژه اهدا خون جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های شهرستان کازرون برگزار گردید.

گفتنی است این پویش در قالب مجموعه رویدادهای برنامه‌ریزی شده از سوی کمیته تخصصی دانشجویی و دانشگاهیان ستاد گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر شهرستان کازرون برگزار گردید.