اطلاعیه حضوری شدن دانشگاه

اطلاعیه حضوری شدن دانشگاه

قابل توجه دانشجویان گرامی

باسلام،
 ضمن عرض تبریک عید نوروز و سال جدید و آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم؛ به اطلاع می رساند:
مطابق مصوبه‌ی ستاد ملی کرونا و نشست مقام عالی وزارت با روسای محترم دانشگاهها مورخ نهم فرودین ماه ۱۴۰۱ در خصوص برنامه‌ی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درمورد توسعه‌ی آموزش حضوری دانشجویان و مصوبه‌ی هیئت رئیسه‌ی دانشگاه در جلسه‌ی ۱۴۰۱/۰۱/۱۱، مقرر گردید دانشگاه  نسبت به برنامه آموزش حضوری دانشجویان  برای سال ۱۴۰۱ به شرح ذیل اقدام نماید:

1-  کلیه کلاس های درسی دانشجویان  دکتری از ۲۰ / ۰۱ / ۱۴۰۱ به صورت حضوری خواهد بود.

2-دروس دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد  و کارشناسی تا اطلاع ثانوی به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد. جهت برگزاری دروس دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی به نحو مقتضی برنامه ریزی لازم صورت گرفته و اطلاع رسانی می شود.

3- قابل توجه اینکه جهت شرکت در کلاس های درس،  استفاده از خوابگاه و سلف سرویس ارایه کارت واکسن ضروری می باشد. همچنین جهت استفاده از سلف سرویس و خوابگاه تزریق سه دوز واکسن ضروری می باشد.

4- امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ برای دانشجویان مقاطع دکتری  و کارشناسی ارشد به صورت حضوری و در ارتباط با امتحانات پایان ترم نیمسال دوم۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشجویان مقطع کارشناسی به نحو مقتضی برنامه ریزی لازم صورت گرفته و اطلاع رسانی می شود.

5- بنابر اعلام معاونت محترم دانشجویی، دانشجویان متقاضی  می توانند جهت اطلاع از وضعیت خوابگاه و سلف سرویس،از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ فروردین روزهای یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۳ با کارشناس امور دانشجویی سرکار خانم موسوی به شماره 07142226050 داخلی 120 تماس حاصل نمایند.

معاونت آموزشی  و پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون.