تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و دانشگاه علوم پزشکی شیراز امضاء شد

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۳۴ خبر اول
صبح روز سه‌شنبه، ۲۳ فروردین ماه، با حضور روسا و جمعی از معاونان دانشگاه‌های سلمان فارسی کازرون و علوم پزشکی شیراز، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین این دو مرکز دانشگاهی با هدف توسعه همکاری‌ها و ارتقاء سطح کمّی و کیفی فعالیت‌های علمی امضاء شد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در آیین امضاء این تفاهم‌نامه ضمن اشاره به بیانیه مأموریت دانشگاه سلمان فارسی کازرون و سیاستگذاری‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ارایه خدمات علمی مطلوب به جامعه، خاطر نشان نمود: در روند برنامه‌ریزی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون تلاش کرده‌ایم تا ضمن احصاء مسائل مختلف جامعه، در فرایندی هم‌افزا بتوانیم با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و بسترهای علمی مختلف، ظرفیت‌های مختلف این دانشگاه را در جهت کمک به حل این مسائل فعال نماییم.

دکتر غریب فاضل‌نیا، در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تقدیر از رویکرد هم‌افزا دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به ویژه همراهی‌های دکتر سیدوحید حسینی، دکتر عباس رضاییان‌زاده و دکتر حسین پارسایی در راستای بسترسازی برای همکاری‌های مشترک خاطر نشان نمود: ظرفیت‌های علمی مناسب دانشگاه سلمان فارسی کازرون به ویژه در حوزه‌های علوم پایه و فنی مهندسی، می‌تواند در کنار ظرفیت‌های عملی مناسب دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار گیرد و در مجموع علاوه بر آنکه فرصتی برای ارایه خدمات بهتر علمی به شهرستان کازرون و غرب استان فارس فراهم آورد، بستری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی نیز نماید.

در این نشست همچنین دکتر سیدوحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حائز اهمیت ارزیابی نمودن فعالیت‌های مشترک این دو دانشگاه، ابراز امیدواری نمود اجرایی شدن بندهای این تفاهم‌نامه بتواند زمینه‌ساز ارایه خدمات علمی مناسبی به جامعه شود. وی همچنین بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید نمود و تحقق این مسئله را گامی مهم در جهت بهبود سطح کمی و کیفی خدمات علمی و پژوهشی به جامعه دانست.

گفتنی است تفاهم‌نامه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های پژوهشی، پشتیبانی و توسعه تنظیم شده و در قالب آن، مواردی همچون توسعه فعالیت‌های پژوهشی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه فناوری سلامت، فراهم‌سازی امکان دسترسی اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران هر دو مرکز به بسترها و زیرساخت‌های پژوهشی طرفین اعم از کتابخانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی، همکاری در جهت راه‌اندازی مرکز نوآوری رشد در حوزه فناوری سلامت، استقرار میز خدمات مشترک جامعه‌محور، حمایت از طرح‌ها و پروژه‌های دانشجویی و... در نظر گرفته شده است که پس از بررسی در کمیته‌ی مشترک و طی مراحل معمول، در مراحل اجرایی قرار خواهند گرفت.