اطلاعیه شماره چهار حضوری شدن دانشگاه - شروع کلاس‌های حضوری مقطع کارشناسی ارشد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۸:۴۷ کد : ۱۳۹ اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره چهار حضوری شدن دانشگاه - شروع کلاس‌های حضوری مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه شروع کلاس های حضوری مقطع کارشناسی ارشد

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان پیرو اطلاعیه های قبلی به اطلاع اساتید  و دانشجویان گرامی می رساند از تاریخ 10/2/1401 کلیه کلاس ها در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
ضروری است دانشجویان بر اساس برنامه کلاسی مندرج در سامانه آموزش به صورت حضوری در کلاس ها شرکت نمایند.
یادآور می شود استفاده از ماسک و همراه داشتن کارت واکسن جهت ورود به دانشگاه الزامی می باشد
****هماهنگی جهت امکانات رفاهی****
به اطلاع دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی می رساند که با توجه به حضوری شدن کلاس ها از تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ ، جهت استفاده از خوابگاه و امکانات تغذیه ضروری است به موارد زیر توجه شود .
۱ - برای دریافت ژتون غذایی به سامانه آموزشی و پژوهشی وارد شده و بعد روی سایر امور آموزشی ،دانشجویی و فرهنگی کلیک کرده و بعد قسمت امور دانشجویی را انتخاب نموده و خرید ژتون و رفاهی را انتخاب  و در ابتدا باید روی گزینه افزایش اعتبار کلیک کرده و بعد از افزایش اعتبار نسبت به خرید ژتون هفتگی اقدام نمایید.
خرید ژتون از دوشنبه هر هفته تا ۴۸ ساعت قبل از هر وعده ی غذایی امکان پذیر می باشد.
 بعد از خرید ژتون برای دریافت ژتون چاپی هفتگی به امور تغذیه دانشگاه مراجعه نمایید.
هزینه ی هرشب اقامت در خوابگاه مبلغ بیست و پنج هزار تومان می باشد.