مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان مرکز مشاوره فعال در بین دانشگاه‌های کشور انتخاب شد

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۴۴ خبر اول
در ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان «مرکز مشاوره فعال» در بین مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد و در سی و سومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در لوحی که به مناسبت کسب این موفقیت از سوی دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دکتر مسلم عباسی، رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون تقدیم شده، آمده است: «ارایه خدمات مرتبط با سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان در ایام کرونا، برگی درخشان از فعالیت‌های مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور شد. ضمن قدردانی و ارج نهادن به تلاش بی‌بدیل، مجدانه و دلسوزانه رئیس و همکاران محترم آن مرکز در ارتقای سلامت و ارائه خدمات روان‌شناختی به دانشجویان عزیز این مرز و بوم، بدینوسیله کسب عنوان «مرکز مشاوره فعال» در ارزیابی سال 1400 مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور را به جنابعالی و همکاران محترم تبریک عرض می‌نمائیم. امید است با یاری ایزد یکتا، همچون گذشته با انگیزه تدبیر هدفمند، هوشمندانه و اقدامات مسئولانه، موجب تسهیل در جهت ارتقای بهداشت روانی ـ اجتماعی دانشجویان، این آینده‌سازان میهن عزیزمان را فراهم نمایید.»

به دنبال کسب این موفقیت، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با تبریک موفقیت به دست آمده به دکتر مسلم عباسی، رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه و کارشناسان این مرکز و تقدیر از تلاش‌های مرکز مشاوره بهداشت و درمان دانشگاه و قدردانی از مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی معاون دانشجویی و مجموعه‌ی معاونت دانشجویی دانشگاه، دستیابی به این موفقیت را مرهون تلاش‌های علمی، حائز اهمیت و پیوسته‌ی این مرکز دانست و خاطر نشان نمود: مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون از جمله مراکز اثرگذار دانشگاه سلمان فارسی کازرون است که با فعال نمودن ظرفیت‌های متعدد موجود در این دانشگاه و به ویژه با تکیه به توانمندی‌های بالای اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و به مدد برنامه‌ریزی‌های مدیریتی خوبی که داشته است، موفق شده هم خدمات مطلوبی را به دانشجویان و دانشگاهیان ارایه نماید و هم در راستای تحقق بیانیه مأموریت این دانشگاه و عمل به مسئولیت اجتماعی در برابر جامعه، خدمات متنوعی را به عموم مردم شهرستان کازرون ارایه دهد.

گفتنی است مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون علاوه بر ارایه خدمات معمول، مجموع متنوعی از برنامه‌های آموزشی، مشاوره‌های تخصصی، سمینارهای علمی و... را برگزار می‌کند. این مرکز به ویژه در دوره شیوع ویروس کرونا در کنار ارائه خدمات مختلف مشاوره‌ای و آموزشی به دانشجویان و دانشگاهیان، به ارائه خدمات مشاوره‌ای و تخصصی به ستاد مدیریت کرونا در شهرستان کازرون پرداخت و با دایر نمودن خطوط ارتباط مستقیم مشاوره‌ای، خدمات متنوعی را به عموم مردم نیز ارایه نمود.

شایان ذکر است سی و سومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور، طی روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه 1401 و با حضور بیش از 130 دانشگاه در پردیس دانشگاه شیراز برگزار گردید و در گردهمایی پایانی که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد، از مراکز مشاوره برگزیده دانشجویی در بین دانشگاه‌های سراسر کشور، از جمله مرکز مشاوره دانشگاه سلمان سلمان فارسی کازرون تقدیر صورت پذیرفت.