اطلاعیه چگونگی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دوره دکتری (phd) سال تحصیلی ۱۴۰۱

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۴۶ اطلاعیه ها

اطلاعیه چگونگی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دوره دکتری (phd) سال تحصیلی 1401

به اطلاع کلیه داوطلبان می رساند، چگونگی انجام فرآیند مصاحبه از پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دوره دکتری (phd) سال تحصیلی 1401 که به دانشگاه سلمان فارسی کازرون معرفی شده اند، به شرح زیر است.

لطفا مطالب درج شده در این اطلاعیه را به طور کامل مطالعه نمایید

جهت شرکت در مصاحبه، لازم است دو مرحله­ی زیر به وسیله داوطلبان انجام پذیرد:

مرحله­ اول:

فرم شماره یک (فرم مشخصات داوطلب) تایپ شده در قالب فایل PDF

برای دانلود فرم شماره یک، اینجا را کلیک کنید

و

فیش واریزی اسکن شده و ذخیره شده در قالب فایل PDF

را به هر دو آدرس ایمیل زیر ارسال نمایید:

phdsalman@kazerunsfu.ac.ir

phdsalmankazerun@gmail.com

فیش واریزی به مبلغ 1,440,000ریال (صد و چهل و چهار هزار تومان) به

شماره حساب سیبا 4001112703020341

با شناسه واریز 324112758115101111234567891012  و

شماره شبا IR880100004001112703020341

به نام دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

توضیحات مهم:

1. مهلت ارسال موارد فوق از طریق ایمیل تا پایان روز یکشنبه به تاریخ 15/03/1401 تعیین شده است.
  2. فرم شماره یک (فرم مشخصات داوطلب)، به پیوست همین اطلاعیه موجود است.
  3. مبلغ مذکور به عنوان هزینه­ مصاحبه و بررسی مدارک بوده و غیر قابل استرداد است.

4) تنها داوطلبانی مجاز به شرکت در آزمون مصاحبه می باشند که مدارک خواسته شده را تا تاریخ مذکور به ایمیل دانشگاه ارسال نمایند.

5) لطفا از ارسال مدارک اضافی خودداری شود.

6) متقاضیانی که مدارک شان دریافت شده باشد، پیام مربوط به وصول دریافت می کنند، بنابراین در صورتی که ایمیل وصول را دریافت نکردید، با شماره 42226050-071 داخلی 130 تماس بگیرید.

مرحله­ دوم:

داوطلبان پس از ثبت نام اولیه از طریق ایمیل و دریافت پیام مبنی بر وصول مدارک، در تاریخ 17/03/1401 ساعت 8 صبح، جهت انجام مصاحبه به دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس: کازرون- خیابان طالقانی- دانشگاه سلمان فارسی- بخش زبان و ادبیات فارسی، مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است تمامی داوطلبان، باید در آزمون مصاحبه که توسط اعضای هیأت علمی رشته مورد تقاضا در زمان و مکان تعیین شده، به منظور ارزیابی داوطلب در تجزیه و تحلیل مسائل و تسلط علمی وی در رشته مورد نظر و نحوه تعامل و توانایی در ایجاد ارتباط، برگزار می­شود شرکت نموده و به سوالات اعضای کمیته اجرای آزمون پاسخ دهند.

کمیته اجرای آزمون بر اساس مدارک ارائه شده توسط داوطلب، برای سوابق آموزشی و پژوهشی امتیاز به شرح جدول امتیاز بندی سوابق آموزشی، تحصیلی و پژوهشی در نظر می گیرد.

مدارک مورد نیاز که معرفی شدگان می­ بایست روز مصاحبه حضوری به همراه داشته باشند:

داوطلبان باید، تصویر ( کپی ) مدارک و مستندات مربوط به  بند 1 تا 11 (به شرح زیر) را به ترتیب و در قالب صحافی فنری تهیه کنند و مشخصات فردی از قبیل نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، رشته تحصیلی، معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، دانشگاه محل تحصیل در دو مقطع و رشته انتخابی خود را بر روی جلد درج نمایند.

1-     مدرک کارشناسی ارشد ( فوق لیسانس ) و ریزنمرات.

تبصره 1- معرفی شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای هستند، می بایست حداکثر تا تاریخ 31/06/1401 فارغ التحصیل شوند (اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک)

2-    مدرک کارشناسی ( لیسانس ) و ریزنمرات.

تبصره 2- آن دسته از معرفی شدگانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.

توجه – معرفی شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه مدرک یا مدارک مندرج در بند های 1 و 2 فوق نمی باشند، لازم است گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را جایگزین نمایند. معدل مندرج در آن باید با معدل اعلامی به سازمان یکسان باشد.

3-  شناسنامه و کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه ای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور.

4-    گواهی مبنی بر اینکه عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع بوده که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن دسته از معرفی شدگانی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده اند.

5-   مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی ، پژوهشی و تحقیقاتی(کتاب، مقاله و...)

6-    کارنامه مرحله اول آزمون نیمه متمرکز دکتری

7-  مدرک زبان قابل قبول در صورت وجود

اخذ حد نصاب قبولی در یکی از آزمون های استاندارد زبان، مشروط به اینکه در هنگام پذیرش در مقطع دکتری، بیش از دو سال از زمان آن نگذشته باشد.

توجه: در صورت عدم ارائه نمره قابل قبول زبان انگلیسی در زمان آزمون شفاهی، پذیرفته شدگان موظفند تا قبل از آزمون جامع، نسبت به ارائه نمره قابل قبول اقدام نماید.

8-  فرم مشخصات فردی (فرم شماره یک) مندرج بر روی سایت دانشگاه در زیر همین اطلاعیه

9-   اصل فیش واریزی

10- پایان نامه دوره ی کارشناسی ارشد(شامل صفحه عنوان، صفحه ارزیابی، چکیده فارسی و نتیجه گیری)

11- گواهی تدریس در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

نکته مهم:

لازم است داوطلبان اصل تمام مدارک خواسته شده را نیز به همراه داشته باشند.

در صورت احراز هر گونه مطالب خلاف واقع در مدارک ارائه شده توسط داوطلب، در هر مرحله ای از پذیرش و یا تحصیل، از ادامه کار وی جلوگیری، و پی گیری قانونی به عمل خواهد آمد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه