اطلاعیه شمارۀ ۱ شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۹ کد : ۱۷۱ اطلاعیه ها
اطلاعیه شمارۀ ۱ شروع سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

بدینوسیله به استحضار دانشگاهیان گرامی می‌رساند که شرایط آغاز سال تحصیلی جدید 1402-1401 به شرح زیر می‌باشد:

1- مطابق تقویم آموزشی دانشگاه، شروع کلاس‌ها از روز یکشنبه مورخ 27 شهریور ماه 1401 به صورت ترکیبی (حضوری-مجازی) برگزار می‌گردد.

2- برنامه کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی کاملا به صورت حضوری و دیگر مقاطع به صورت ترکیبی می‌باشد.

3- با توجه به زیرساخت‌های دانشگاه، در حال حاضر دانشگاه ظرفیت اسکان 140 نفر برای خوابگاه استیجاری خواهران و 40 نفر برای خوابگاه استیجاری برادران را دارد. البته دانشگاه پیگیر فراهم کردن ظرفیت بیشتری برای اسکان دانشجویان در خوابگاه می‌باشد که در صورت مهیا شدن در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

4- دانشجویان عزیز متقاضی اسکان در خوابگاه‌های استیجاری می‌بایست فرم‌های امتیازبندی خوابگاه‌ها را تکمیل نمایند تا براساس امتیازهای کسب شده توسط دانشجویان، اولویت‌های اسکان به اطلاع دانشجویان عزیز رسانده شود.

ضمنا در خصوص نحوه‌ی برگزاری کلاس‌ها به صورت آموزش ترکیبی و تکمیل فرم‌های امتیازبندی خوابگاه‌ها، جزئیات بیشتر در اطلاعیه‌های بعدی متعاقبا اعلام خواهد گردید.