اطلاعیه ثبت­ نام دانشجویان ورودی جدید مقطع دکتری دانشگاه سلمان فارسی(۱۴۰۱)

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۷۲ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت­ نام دانشجویان ورودی جدید مقطع دکتری دانشگاه سلمان فارسی(۱۴۰۱)

اطلاعیه ثبت­ نام دانشجویان ورودی جدید مقطع دکتری دانشگاه سلمان فارسی(1401)

ضمن تبریک و آرزوی توفیق برای پذیرفته شدگان آزمون دکتری «Ph.D» سال 1401، خواهشمند است به منظور تکمیل ثبت نام به نکات زیر توجه نمایید:

پذیرفته شدگان عزیز، ثبت نام شما در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به صورت حضوری و در تاریخ 5 شهریور ماه 1401 انجام می شود.

مدارکی که پذیرفته­شدگان لازم است در زمان ثبت نام ارائه نمایند:

1)اصل و تصویر مدرک کارشناسی(لیسانس)

اصل‌ و یک نسخه تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ مورد تایید وزارت‌ علوم، تحقیقات‌ و فنآوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای عالی انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌‌ کارشناسی(لیسانس)‌ قید شده‌ باشد.

پذیرفته شدگان دارای مدرک کارشناسی ارشد پیوسته، نیازی به ارائه مدرک کارشناسی ندارند.

2)اصل و تصویر مدرک کارشناسی ارشد(فوق لیسانس)

اصل‌ و یک نسخه تصویر مدرک‌ کارشناسی ارشد‌ مورد تایید وزارت‌ علوم، تحقیقات‌ و فنآوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای عالی انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌‌ کارشناسی ارشد‌(فوق لیسانس) قید شده‌ باشد.

تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 31/06/1401 مورد قبول می باشد.

پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) نمی‌باشند(دانشجویان سال آخر، معلمان دارای تعهد خدمت و ...)، لازم‌ است اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل اخذ مدرک مذکور را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می­باشد.

3) اصل و دو نسخه تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4) 6 قطعه عکس 4*3 تمام رخ (تهیه شده در سال جاری)

5) متقاضیان دارای سهمیه مربیان

متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان می بایست واجد شرایط و ضوابط مندرج در صفحه 23 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون دکتری 1401 باشند. مطابق نامه شماره 23375/99 مورخ 4/6/1399 دانشگاه آزاد اسلامی و بخشنامه شماره 26398 مورخ 21/6/1399 این سازمان، مربیان دانشگاه آزاد اسلامی تنها با ارائه معرفی‌نامه رسمی از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی امکان بهره مندی از این سهمیه را خواهند داشت.

افرادی که با سهمیه مربی پذیرفته شده اند، می بایست موافقت رسمی دانشگاه محل خدمت خود را در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

6)مدرک وضعیت نظام وظیفه(برادران)

اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت

برای برادران با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 19 و 20 دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون دوره دکتری سال 1401.

7) فرم ب «برگ تقاضانامه برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور» (ذیل این اطلاعیه)

8) فرم تقاضانامه ثبت نام(ذیل این اطلاعیه)

9)اصل فیش واریزی هزینه ثبت نام

فیش واریزی به مبلغ 1,320,000ریال (صد و سی و دو هزار تومان) به

شماره حساب سیبا 4001112703020341

با شناسه واریز 324112758115101111234567891012

شماره شبا  IR880100004001112703020341

به نام دانشگاه سلمان فارسی کازرون، نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

ارائه­‌ی مدارک:

پذیرفته شدگان محترم خواهشمند است مدارک درخواستی را در روز شنبه به تاریخ 5 شهریور 1401 از طریق مراجعه حضوری به اداره آموزش دانشگاه سلمان فارسی کازرون ارائه نمایید.  بدیهی است عدم ارائه ی مدارک در تاریخ تعیین شده، به منزله ی انصراف از تحصیل خواهد بود.

آدرس دانشگاه:

استان فارس-شهرستان کازرون-چهارراه ارشاد- ابتدای خیابان آیت اله طالقانی-دانشگاه سلمان فارسی- اداره آموزش

جهت دانلود فایل‌های مورد نیاز، بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

فرم تقاضانامه ثبت‌‌نام

فرم ب