کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید و شاغل به تحصیل (۱۴۰-۱۴۰۱)

۱۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۷۸ اطلاعیه ها
کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید و شاغل به تحصیل (۱۴۰-۱۴۰۱)

طبق الزام سازمان دانشجویان کشور لازم است تمام دانشجویان اعم از دانشجویان مشغول به تحصیل و ورودی جدید با مراجعه به سامانه سجاد، در طرح پایش سلامت جسمی و روان‌شناختی دانشجویان شرکت کرده و موارد درخواست شده را تکمیل نمایند.

1. به منظور تکمیل فرم الکترونیک کارنامه‌ سلامت روان،http://portal.saorg.ir/mentalhealth، مراجعه فرمایید.

2. به منظور تکمیل فرم  الکترونیکی کارنامه‌ی سلامت جسم، https://portal.saorg.ir/physicalhealth ، مراجعه فرمایید.

3. برای درج درست اطلاعات خود، به سؤالات دقیق و صادقانه پاسخ دهید.
4.
از تکمیل این فرم توسط اعضای خانواده اکیداً خودداری فرمایید.
5.
همه‌ی دانشجویان ورودی جدید ملزم به تکمیل کارنامه‌ی سلامت جسم و روان هستند.

6. ثبت نام شما در نیمسال دوم سال تحصیلی، منوط به تشکیل کارنامه سلامت روان و تأیید مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه می‌باشد.

7. هنگام ورود به سامانه سجاد، چنانچه قبلاً در این سامانه ثبت کرده‌اید، با نام کاربری و رمز عبور قبلی خود وارد شوید و اگر قبلاً ثبت نام نکرده اید، ابتدا ثبت نام کنید و سپس پرسشنامه خود را تکمیل نمایید.

8. چنانچه رمز عبور قبلی خود را فراموش کرده‌اید، از طریق گزینه «رمز عبور را گم کرده‌اید.» رمز عبور جدید خود را ثبت نمایید.

9. در صورت برخورد با هرگونه مشکلی در روند دریافت رمز جدید و یا تکمیل کارنامه سلامت روان خود، از طریق منوی ارتباط با پشتیبانی سامانه سجاد، مشکل خود را اعلام و پیگیری نمایید.

10. پس از تکمیل کارنامه سلامت روان در سامانه سجاد، یک کد پیگیری به شما نشان داده خواهد شد،
حتماً کدپیگیری خود را یادداشت نمایید و نزد خود نگه دارید. چنانچه فراموش کردید کد پیگیری خود را یادداشت نمایید، مجدداً وارد لینک کارنامه سلامت روان شوید و از طریق منوی کارتابل، کد پیگیری خود را به دست آورید.

11. طرح کارنامه سلامت روان، طرحی متفاوت از طرح کارنامه سلامت جسم و تندرستی می‌باشد. بنابراین مراحل هر طرح می‌بایست طبق فرمت اعلام شده به صورت کاملاً مجزا انجام گردد.

12. در صورت داشتن هرگونه سؤال می‌توانید روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با شماره 2220618-0714 تماس بگیرید.

مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون