اطلاعیه اعلام زمان ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید (پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲-۱۴۰۱)

۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۸۴ اطلاعیه ها

به نام خدا

ضمن عرض تبریک، خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی؛ به اطلاع می‌رساند فرایند ثبت‌نام در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دو صورت ثبت‌نام اینترنتی وثبت‌نام حضوری می‌باشد.

زمان ثبت‌نام اینترنتی از تاریخ 5 مهرماه 1401 الی 9 مهرماه 1401 و از طریق وبگاه دانشگاه به آدرس زیر می‌باشد:

زمان ثبت‌نام حضوری روزهای 10، 11 و 12 مهرماه است و توسط شخص دانشجو در محل دانشگاه به آدرس کازرون چهارراه ارشاد، ابتدای خیابان آیت‌الله طالقانی صورت می‌پذیرد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام  ونیز نوبت‌بندی جهت مراجعه حضوری از طریق اطلاعیه‌های بعدی که در بخش اطلاعیه‌های سایت دانشگاه منتشر می‌شود، متعاقبا اعلام می گردد.