اطلاعیه انتقال و مهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر

۰۲ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۸۵ اطلاعیه ها
اطلاعیه انتقال و مهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر

بسمه تعالی

به آگاهی می‌رساند سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز پنج شنبه مورخ 31/06/1401 لغایت 09/07/1401 به مدت یک هفته جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته وردی سال تحصیلی 02-1401 ( وردی جدید) فعال می‌باشد. با توجه به اینکه امکان بررسی درخواست‌های خارج از سامانه به هیچ عنوان وجود ندارد، دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می‌بایست پس از ثبت‌نام در دانشگاه مبدا(پذیرفته شده) با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان (portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست و دریافت کدرهگیری اقدام و نتیجه را در زمان مقرر از طریق همین سایت مشاهده نمایند.

شایان ذکر است دانشجویان شاهد و ایثارگر به دانشجویانی اطلاق می‌شود که شامل یکی از موارد ذیل باشند:

1. جانبازان 25درصد و بالاتر

2. آزادگان