اطلاعیه تکمیل فرم امتیازبندی خوابگاه استیجاری

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۸۶ اطلاعیه ها
اطلاعیه تکمیل فرم امتیازبندی خوابگاه استیجاری

باسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون می رساند که جهت پر کردن فرم امتیاز بندی خوابگاه استیجاری به لینک https://kazerunsfu.ac.ir/fa/form/20(فرم امتیازبندی خوابگاه) در قسمت معاونت دانشجویی / فرم ها و قسمت اطلاعیه ها مراجعه نمایید. خواهشمند است نسبت به پر کردن دقیق فرم همکاری های لازم را به عمل آورید.

توجه به نکات زیر جهت اطلاع از وضعیت خوابگاه و نحوه پر کردن فرم امتیازبندی ضروری است.

1. دانشگاه خوابگاه ملکی ندارد و این امتیازبندی برای خوابگاه‌های خودگردان است.
  2. با توجه به محدودیت خوابگاه، خوابگاه فقط به دانشجویانی تعلق می گیرد که این فرم را پر نمایند.
  3. مهلت تکمیل و ارسال فرم از روز شنبه مورخ 2/7/1401 تا روز پنج شنبه مورخ 7/7/1401 می باشد.
  4. بعد از اتمام مهلت تکمیل فرم، امتیاز ها و مستندات توسط حوزه ی معاونت دانشجویی ارزیابی می شود.
  5. خوابگاه بر اساس ارزیابی اطلاعات این فرم در اختیار دانشجو قرار می یگرد.
  6. ارسال مستندات در قسمت هایی که نیاز به مستندات دارد الزامی است.
  7. هزینه خوابگاه بعد از برآورد کلی هزینه ها اعلام می گردد.
  8. به دانشجویان دارای سنوات تحصیلی خوابگاه تعلق نمی گیرد.
  9. به دانشجویان بومی و دانشجویانی که فاصله محل سکونت تا دانشگاه کمتر از 50 کیلومتر باشد خوابگاه تعلق نمی گیرد.
  10. دانشجویانی که در مرحله قبل موفق به ثبت نام نشدند و دانشجویان ورودی جدید می توانند در این مرحله ثبت نام نمایند.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون