گزارش تصویری آماده‌سازی ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت بهره‌برداری و تغییر کاربری بخشی از دانشگاه به خوابگاه دانشجویی ـ گزارش اول

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۹۱ خبر اول

به دنبال آماده شدن ساختمان دانشکده علوم پایه واقع در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت افتتاح و آغاز بهره‌برداری، برنامه‌ریزی‌ها جهت تجهیز این ساختمان و آماده نمودن آن برای انتقال بخشی از دانشگاه و برگزاری برخی کلاس‌ها در این ساختمان در دستورکار قرار گرفت. از سوی دیگر با هدف برطرف نمودن یکی از چالش‌های دیرینه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، یعنی عدم برخورداری از خوابگاه ملکی و همچنین با هدف مدیریت بهینه منابع، تبدیل بخشی از ابنیه دانشگاه واقع در خیابان آیت‌الله طالقانی شهر کازرون به صورت خوابگاه دانشجویی نیز دنبال شد.

پس از برگزاری جلسات متعدد در سطح شهرستان، استان و کشور و همچنین انعقاد توافق‌نامه‌های لازم برای انجام این دو طرح زیرساختی که ضمن حل برخی از مسائل و مشکلات موجود، می‌توانند افق‌های تازه‌ای را پیش‌روی خانواده دانشگاه سلمان فارسی کازرون باز کنند، طی ماه‌های شهریور و مهر 1401، فعالیت‌های اجرایی گسترده‌ای با همکاری تمامی معاونت‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه و همچنین پشتیبانی‌ها و حمایت‌هایی از نهادهای خارج از دانشگاه صورت گرفت و همچنان دنبال می‌شود.

بازطراحی و مکان‌یابی استقرار نیروهای انسانی و بخش‌های مختلف دانشگاه متناسب با تغییر کاربری‌های ایجاد شده، تخلیه ابنیه درنظر گرفته شده برای خوابگاه، انتقال تجهیزات اداری و آموزشی به پردیس، چیدمان و آماده‌سازی فضای اداری و آموزشی در پردیس، دایر نمودن آزمایشگاه‌ها در پردیس، احداث آشپزخانه جهت دانشجویان مستقر در خوابگاه، احداث حمام جهت دانشجویان مستقر در خوابگاه، فضاسازی و تقسیم مناسب فضاهای موجود جهت تبدیل به خوابگاه، رنگ‌آمیزی دیوارها، نصب تأسیسات جدید مورد نیاز، انتقال تجهیزات خوابگاهی به ابنیه در نظر گرفته شده جهت خوابگاه، انتقال تجهیزات آشپزخانه صنعتی به سلف سرویس پردیس، انتقال و چیدمان تجهیزات سالن غذاخوری به سلف سرویس پردیس و... بخشی از اقدامات انجام شده بوده‌اند که گزارش تصویری آنها را مرور می‌کنیم.