اطلاعیه شماره ۸ برگزاری کلاس‌ها

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۹۷ اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره ۸ برگزاری کلاس‌ها

بسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند به استناد جلسه مورخ 3 آبان 1401 هیئت رئیسه دانشگاه، کلیه کلاس‌های حضوری به دلیل مشترک بودن برخی از دروس بین رشته‌ها و نیاز به منسجم شدن دانشجویان جهت هماهنگی حضور در کلاس‌های دروس عمومی و همچنین تجهیز نهایی همۀ خوابگاه‌های خواهران و برادران جهت تحویل به آن عزیزان، مقرر گردید حضور دانشجویان از روز شنبه 14 آبان ماه 1401 لغایت دوشنبه 16 آبان 1401 به شرح ذیل صورت پذیرد.

شایان ذکر است تحویل خوابگاه و شروع کلاس‌های حضوری مطابق با برنامه‌ریزی ذیل صورت می‌پذیرد، بنابراین دانشجویان فقط مطابق این برنامه در دانشگاه حضور یابند:

1. کلیه دانشجویان علوم انسانی شامل تمامی ورودی‌های رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، روانشناسی و آموزش زبان انگلیسی در تاریخ 14 آبان ماه 1401

2. کلیه دانشجویان علوم پایه شامل تمامی ورودی‌های رشته‌های فیزیک، فیزیک مهندسی، ریاضیات و کاربردها و علوم کامپیوتر در تاریخ 15 آبان ماه 1401

3. کلیه دانشجویان فنی و مهندسی شامل تمامی ورودی‌های رشته‌های مهندسی کامپیوتر، علوم مهندسی، مهندسی برق و مهندسی شهرسازی در تاریخ 16 آبان ماه 1401