در آستانه سالروز عروج علامه طباطبایی صورت پذیرفت

محفل انس با قرآن در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۰۶ اخبار دانشگاه
ظهر امروز، ۲۳ آبان‌ماه و در آستانه سالروز عروج علامه طباطبایی، محفل انس با قرآن در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.
محفل انس با قرآن در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم که با حضور جمعی از دانشگاهیان برگزار گردید، محمد صادقی، از قاریان قرآن، به قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.

پس از قرائت قرآن، حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی سخنانی ضمن اشاره به همزمان بودن روز کتاب و کتاب‌خوانی با سالروز عروج علامه طباطبایی، بر اهمیت نشر و مکتوب نمودن علم تأکید نمود و این مقوله را یکی از ویژگی‌های بارز علامه طباطبایی برشمرد و خاطر نشان نمود: ما شیعیان، مدیون تفسیر قرآنی هستیم که علامه طباطبایی نوشته است.