اطلاعیه ثبت‌نام وام‌های تحصیلی، ودیعه مسکن و شهریه

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۰۷ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت‌نام وام‌های تحصیلی، ودیعه مسکن و شهریه

قابل توجه متقاضیان وامهای صندوق رفاه دانشجویان

ثبت نام وام‌های تحصیلی، ودیعه مسکن و شهریه، نوبت دوم از تاریخ 21مهر1401شروع و در تاریخ  10آذر1401 به اتمام می‌رسد. بنا بر بخشنامه جدید صندوق رفاه مبالغ وام تحصیلی بر اساس مقاطع مختلف به شرح زیر می‌باشد :

مقطع کارشناسی : 2 و نیم میلیون تومان

مقطع کارشناسی ارشد : ۳ میلیون تومان

مقطع دکترا : 6 و نیم میلیون تومان

دانشجویان دکترا توجه داشته باشید که وام تحصیلی ویژه دکترا حذف و در قالب وام تحصیلی عادی قابل درخواست می‌باشد.

توجه داشته باشید که وام تحصیلی دانشجویان متأهل (خانم و آقا) دو برابر وام دانشجویان مجرد می‌باشد، لذا قبل از تایید درخواست توسط اداره رفاه، نسبت به ارسال تصویر ۴ صفحه اول عقدنامه جهت ثبت در پرونده اقدام نمایید. در صورت عدم ارسال عقدنامه و تأیید درخواست؛ امکان اصلاح مبلغ بعد از بسته شدن لیست مقدور نمی‌باشد.

ضمنا ثبت نام وام ضروری دانشجویان از 25آبان ماه شروع و تا 10آذرماه به اتمام می‌رسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه (محمدی) مراجعه حضوری بفرمایید.