فراخوان انتخابات شورای صنفی دانشجویی

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۲ کد : ۲۱۶ اطلاعیه ها
فراخوان انتخابات شورای صنفی دانشجویی

باسلام واحترام

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌رساند که انتخابات شورای صنفی دانشجویان درتاریخ 29 آذر ماه برگزار خواهد شد لذا از کلیۀ دانشجویان علاقه‌مند به عضویت در شورای صنفی دانشگاه دعوت به عمل می‌آید تا با لحاظ نمودن شرایط ذیل تا تاریخ 16آذرماه ازطریق راه‌های ارتباطی زیر با ذکر نام و نام‌خانوادگی، رشتۀ تحصیلی، شمارۀ دانشجویی و شماره تماس نسبت به اعلام کاندیداتوری اقدام نمایند.

برای انتخابات شورای مرکزی انجمن صنفی دانشجویان حداقل 25 درصد از دانشجویان می‌بایست در انتخابات شرکت کنند و شرط انتخاب داوطلبین کسب نصف به علاوه یک آراء ماخذه می‌باشد. درصورت عدم کسب آرای لازم انتخابات به دور دوم کشیده شده و کسب اکثریت نسبی آراء ماخذه ملاک انتخاب افراد خواهد بود.

شرایط داوطلبین عضویت در شورای  صنفی دانشجویان:

1.گذراندن یک نیمسال تحصیلی

2.نداشتن حکم قطعی محکومیت در شورای انضباطی دانشگاه

3.دارابودن حداقل معدل کل 13برای دانشجویان کارشناسی معدل 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد ومعدل 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

4.مشروط نبودن نیم‌سال پیشین ویا نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزش غیر متوالی

5.عدم عضویت در شورای مرکزی «تشکل‌های اسلامی، انجمن‌های علمی ،کانون‌های فرهنگی، تشکل‌های دانشجویی دانشگاه»

6.مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می‌شود کمتر از دو ترم نباشد.

تبصره 1.دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به دانشگاه امکان شرکت را دارا می‌باشند.

تبصره 2. در صورت هرگونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی در شورای انضباطی عضویت وی لغو خواهد شد.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون