تمدید فراخوان انتخابات شورای صنفی دانشجویی

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۵ کد : ۲۲۳ اطلاعیه ها
تمدید فراخوان انتخابات شورای صنفی دانشجویی

با سلام و احترام

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌رساند که با توجه به حد نصاب نرسیدن کاندیدای انتخابات شورای صنفی در مرحله اول، مرحله دوم اطلاع رسانی انتخابات شورای صنفی با توجه به آیین نامه جدید ابلاغی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرح زیر می باشد:

انتخابات شورای صنفی دانشجویان درتاریخ 13 دی ماه برگزار خواهد شد لذا از کلیه دانشجویان علاقه‌مند به عضویت در شورای صنفی دانشگاه دعوت به عمل می‌آید تا با لحاظ نمودن شرایط ذیل تا تاریخ 29 آذرماه ازطریق راه‌های ارتباطی زیر با ذکر نام و نام‌خانوادگی، رشته تحصیلی، شماره دانشجویی و شماره تماس نسبت به اعلام کاندیداتوری اقدام نمایند.

جهت نام نویسی و تکمیل فرم کاندیداتوری در مهلت زمانی مشخص شده به آقای داوود محمدی (ساختمان خانه فرهنگ میرزا صالح کازرونی واقع در مجموعه مرکزی دانشگاه ) مراجعه نمایید.

برای انتخابات شورای مرکزی شورای صنفی دانشجویان حداقل 20 درصد از دانشجویان می‌بایست در انتخابات شرکت کنند و شرط انتخاب داوطلبین کسب نصف به علاوه یک آراء مأخوذه می‌باشد. درصورت عدم کسب آرای لازم انتخابات به دور دوم کشیده شده و کسب اکثریت نسبی آراء ماخذه ملاک انتخاب افراد خواهد بود.

شرایط داوطلبین عضویت در شورای  صنفی دانشجویان:

1.التزام عملی به قانون اساسی، ولایت فقیه و قوانین موضوعه ی کشور

2.گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

3.ثبت نام آموزشی و اخذ واحد در نیمسال تحصیلی برگزاری انتخابات

4.نداشتن حکم محکومیت  قطعی  در شورای انضباطی یا محکومیت کیفری موثر

5.عدم اشتهار به ارتکاب اعمال و رفتار مغایر با مقررات موسسه یا شئون اخلاقی و رفتاری دانشجویی و عدم اشتهار به مشکلات روانشناختی به تایید مراجع ذیصلاح

6.دارابودن حداقل معدل کل14برای دانشجویان مقاطع   کاردانی و کارشناسی معدل 15 برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای و معدل 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

7.عدم مشروطی در نیمسال پیشین و یا نداشتن دو نیمسال مشروطی غیر متوالی

8.عدم عضویت در شورای مرکزی «تشکل‌های اسلامی، انجمن‌های علمی ،کانون‌های فرهنگی، تشکل‌های دانشجویی دارای مجوز در موسسه

9.مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می‌شود کمتر از دو نیمسال نباشد.

تبصره 1.دانشجویان مهمان موقت امکان  داوطلب شدن برای انتخابات شورای واحد را ندارند.

تبصره 2.دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به موسسه می توانند در انتخابات شرکت کنند.

تبصره 3. در صورت هرگونه محکومیت قطعی عضو شورای صنفی، رفاهی در شورای انضباطی یا محاکم کیفری و مراجع قضایی عضویت وی لغو خواهد شد.

جهت عضویت در کانال معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس ذیل مراجعه فرمایید

eitaa.com/daneshjoyii

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون