به مناسبت فرارسیدن شب یلدا صورت پذیرفت

ویژه‌برنامه شب چراغ برگزار شد

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۷ کد : ۲۲۸ اخبار دانشگاه
در آستانه فرارسیدن شب یلدا، ویژه‌برنامه گرامیداشت این شب با عنوان شب چراغ، به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه در سالن اجتماعات علامه دوانی برگزار گردید.
ویژه‌برنامه شب چراغ برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر کاظم دهقانیان‌فرد، از چهره‌های فرهنگی شهرستان کازرون، در این برنامه ضمن بیان داستان‌هایی از شاهنامه، بر ضرورت شناخت صحیح و ریشه‌ای آیین‌ها و جشن‌های مختلف تأکید نمود. ایشان همچنین با تفعل به دیوان حافظ، به تفسیر برخی از اشعار این دیوان نیز پرداخت.

در این برنامه همچنین عباس روستا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قیر و کارزین، برخی از اشعار خود را قرائت نمود.

برگزاری مسابقه، پخش کلیپ، تفعل به حافظ و اجرای استندآپ کمدی از جمله برنامه‌های دیگری بود که در این مراسم اجرا شد.