۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۱ کد : ۲۳۱ اطلاعیه ها

باسمه تعالی

اطلاعیه واریز هزینه خوابگاه‌های دولتی و خودگردان

به اطلاع دانشجویان محترم ساکن در خوابگاه های دولتی و خودگردان می رساند که نسبت به پرداخت هزینه خوابگاه خود حداکثر تا تاریخ 19 دی ماه 1401 اقدام نمایند.

دانشجویان ساکن در خوابگاه فاطمیه پس از صدور فیش هزینه خوابگاه از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به پرداخت فیش صادر شده اقدام نمایند.

دانشجویان ساکن در خوابگاه های خودگردان پس از واریز فیش واریزی به شماره حساب 0116437259006 در بانک ملی شعبه طالقانی، فیش واریزی  خود را به امور دانشجویی دانشگاه تحویل دهند.

با توجه به تاخیر در حضوری شدن دانشگاه، مبلغ سیصد هزار تومان از هزینه خوابگاه دانشجویان ساکن در خوابگاههای خودگردان کسر می گردد. دانشجویانی که مبلغ کامل را پرداخت کردند برای پس گرفتن مبلغ اضافی دریافتی به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

در صورت عدم پرداخت هزینه خوابگاه از روز 19 دی ماه 1401 از ارائه تسهیلات رفاهی( تغذیه، وام، خوابگاه) به دانشجو خودداری می گردد.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون