پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و مادر

۲۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۳۳ خبر اول
به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و مادر، حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با صدور پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن این روز، بر ضرورت تلمذ در آستان مکتب فاطمی در جهان امروز تأکید کرد.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، متن پیام حجت‌الاسلام شهریاری‌پور بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاء» (سوره ابراهیم-24) رسول خدا(ص) در رابطه با این آیه فرموده است: «من درختم و حضرت فاطمه(س) فرع(شاخه) آن است». حضرت فاطمۀ زهرا(س) الگو و سرور زنان عالم و از بزرگترین معجزات رسول مکرم اسلام است که به بشریت هدیه داده ‌شده‌اند. زنان و مردان در طول تاریخ بعد از اسلام، همواره از ثمرات معنوی، علمی و اخلاقی این بانوی دو عالم بهره برده‌اند. امروز نجات بشریت و علی الخصوص رفع بحران هویت زن، جز با تلمذ در آستان مکتب فاطمی امکان‌پذیر نیست. جهان غرب و انسان‌های از خودبیگانه‌ای که بعلت محرومیت از این مکتب، با اسلام و مرجعیت دینی عناد دارند و با انتشار کاریکاتور موهِن، رذالت خویش را به منصۀ ظهور می‌گذارند بدانند که امروز سلاله‌های پاک حضرت زهرا(س) در سراسر جهان و میهن اسلامی ایران مانند خاری در چشم دشمنان‌اند و همچون فروع درخت محمدی، ثمرات اسلام و انقلاب را به جهانیان می‌نمایانند. اینجانب ضمن تبریک میلاد بانوی دو عالم و روز زن و مادر به تمام زنان و دختران این مرز و بوم و جامعۀ دانشگاهی علی الخصوص بانوان محترم و مکرمۀ دانشگاه سلمان فارسی، برای این بزرگواران آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت دارم.

و من الله التوفیق.

علیرضا شهریاری‌پور