طی برگزاری برنامه‌هایی جداگانه صورت پذیرفت

جشن‌های میلاد امام زمان(عج)، پیشواز نوروز، روز مهندس و روز جوان در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۵۴ اخبار دانشگاه
با برگزاری دو مراسم مختلف، جشن میلاد امام زمان(عج)، پیشواز نوروز، روز مهندس و روز جوان با حضور جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، هیئت علمی، همیاران علمی و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی برگزاری این آیین‌ها، مجموعه برنامه‌های متنوع فرهنگی با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشجویان و از سوی تشکل‌های مختلف دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون از جمله کانون‌های فرهنگی و هنری، انجمن‌های علمی و بسیج دانشجویی و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، برگزار گردید.

اجرای تئاتر، اجرای موسیقی، مولودی‌خوانی، برگزاری مسابقه، تهیه و پخش کلیپ و... از جمله برنامه‌هایی بود که در این جشن‌ها اجرا گردید.

همچنین دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، فاطمه کاویانی، کارشناس‌ شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر نیلا پشنگیان و سجاد اکبرپور در طول برگزاری این برنامه‌ها به ایراد سخنرانی‌هایی پرداختند.