کارگاه مهارت‌های زندگی برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۵۶ کد : ۲۵۷ اخبار دانشگاه
روز سه‌شنبه، ۱۶ اسفندماه و در راستای برگزاری مجموعه کارگاه‌ها و فعالیت‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون با هدف پیشگیری از اعتیاد، کارگاه آموزشی «مهارت‌های زندگی» با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و با سخنرانی مرضیه مشایخ، کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون، برگزار گردید.
کارگاه مهارت‌های زندگی برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مشایخ در بخش اول این کارگاه به تشریح مهارت‌های زندگی مانند قاطعیت، جرأت‌ورزی، کنترل خشم و حل مسئله در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد پرداخت و پیرامون هر یک از آنها توضیحاتی ارائه نمود.

کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخش دوم کارگاه نیز مهارت جرأت‌مندی و نه گفتن، سبک‌های ابراز جرأت‌مندی، نحوه رفتار جرأت‌مندانه، موانع شناختی جرأت‌مندی و... را به صورت تئوری مطرح و در قالب فعالیت‌های اجرایی و کارگاهی آموزش داد. همچنین در این کارگاه پیامدهای خشم و راه‌های کنترل آن نیز آموزش داده شد.

گفتنی است مرضیه مشایخ، در پایان این کارگاه به سوال‌های دانشجویان و شرکت‌کنندگان، پاسخ گفت.