با برپایی یک دوره آموزشی صورت گرفت

دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اصول و مبانی رسانه و روزنامه‌نگاری آشنا شدند

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۶۲ اخبار دانشگاه
کارگاه روزنامه‌نگاری با هدف آشنایی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با اصول و مبانی روزنامه‌نگاری در این دانشگاه برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این کارگاه آموزشی که فروردین ماه جاری، طی ۴ جلسه ۲ ساعته و در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، شرکت‌کنندگان علاوه بر آشنایی با مبانی و تاریخچه رسانه و روزنامه‌نگای، با قوانین و مقررات این حوزه نیز آشنا شدند.

محسن عباسپور، مسئول روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون که مدرس این کارگاه بود، اصول و الزامات صفحه‌آرایی و همچنین آموزش کلی قالب‌های مختلف محتوایی را نیز در این کارگاه آموزشی تدریس نمود.

گفتنی است این کارگاه که از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برپا شد، در راستای توانمندسازی دانشجویان این دانشگاه در حوزه مطبوعات و رسانه و با هدف افزایش سطح کیفی نشریات دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.