اطلاعیه اجرای طرح همگانی پزشک خانواده و صدور دفترچه بیمه جهت دانشجویان فاقد دفترچه

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۶۴ اطلاعیه ها

خودمراقبتی، اولین گام سلامتی

به اطلاع دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌رساند مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در نظر دارد طرح همگانی پزشک خانواده ویژه هفته سلامت با شعار «سلامت برای همه با پزشکی خانواده» اجرا نماید. در این طرحِ همگانی، صدور دفترچه بیمه (دفترچه بیمه سلامت ایرانیان) برای کلیه دانشجویان فاقد دفترچه و یا بدون بیمه جهت دریافت خدمات درمانی با تعرفه دولتی صورت می‌گیرد. متقضایان می‌توانند با مدارک ذیل به مرکز بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت صورت دفترچه بیمه درمانی:

1. یک قطعه عکی 4*3

2. کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی.

3. شماره همراه فعال .

4. مبلغ 15000 تومان (هزینه‌نام و صدور دفترچه بیمه)

لازم به ذکر است روز سه‌شنبه مورخ 12 اردیبهشت 1402 پزشک معتمد دانشگاه در آلاچیق‌های دانشگاه (در کنار پارکینگ درب اصلی دانشگاه) جهت ثبت نام پزشک خانواده حضور دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 07142220618 سرکارخانم جمشیدی، کارشناس بهداشت و درمان تماس حاصل فرمایید.

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سلمان فارسی کازرون