برپایی ایستگاه پایش سلامت در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۰ کد : ۲۷۹ اخبار دانشگاه
به دنبال برگزاری مجموعه برنامه‌های پایش سلامت و اطلاع‌رسانی در خصوص لزوم بررسی وضعیت سلامت در دوره‌های زمانی معین، مرکز بهداشت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با دایر نمودن ایستگاه پایش قندخون، فشار خون و شاخص توده بدنی، نسبت به پایش این موارد در بین دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و همیاران علمی داوطلب اقدام نمود.
برپایی ایستگاه پایش سلامت در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در طول برپایی این ایستگاه، خانم‌ها شاه‌امیری، کارشناس تغذیه و موذنی، کارشناس مامایی، به همراه آقای دکتر ملک‌زاده، پزشک معتمد دانشگاه، نسبت به پایش سلامتی و اندازه‌گیری قند خون، فشار خون و شاخص توده بدنی داوطلبین اقدام کردند. همچنین در خلال برگزاری این برنامه، طرح پزشک خانواده و صدور دفترچه بیمه سلامت ویژه دانشجویان فاقد بیمه و دفترچه درمانی نیز صورت پذیرفت.