قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون مشخص شد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۸۴ اخبار دانشگاه
به دنبال برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، شامگاه سه‌شنبه، ۲۶ اردیبهشت‌‌ماه، با برگزاری دیدار فینال بین تیم‌های شاهین و اف‌سی سلمان، تیم شاهین موفق شد با نتیجه ۵ بر ۴ حریف خود را شکست داده و به عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.
قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون مشخص شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این مسابقات به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و از بهمن‌ماه سال گذشته با شرکت هشت تیم از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و از سوی اداره تربیت‌بدنی این دانشگاه با همراهی هیئت فوتبال کازرون آغاز شده بود. همچنین بنا بر اعلام امین انصاری، رئیس اداره اداره تربیت‌بدنی دانشگاه، این مسابقات با هدف استعدادیابی جهت تشکیل تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت شرکت در مسابقات منطقه‌ای و ملی برگزار شد.

گفتنی است مربیگری تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات برعهده مجتبی امیدوار بود و داوری رقابت‌ها را نیز داوران هیئت فوتبال شهرستان کازرون برعهده داشتند.