در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر صورت پذیرفت

دیدار اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۵ کد : ۲۹۳ خبر اول
در آستانه فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر، اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با سرهنگ حیاتی، فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون، دیدار و گفتگو کردند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های سرهنگ غلامرضا توکل، فرمانده پیشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون و تبریک انتخاب سرهنگ حسین حیاتی به عنوان فرمانده جدید این ناحیۀ مقاومت و با گرامیداشت فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر، به تشریح فعالیت‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون و افق‌های کاری پیش‌روی این دانشگاه پرداخت و خاطر نشان نمود: دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون ذیل عمل به میثاق‌نامه کاری این دانشگاه، فعالیت‌های جهادی و ماندگاری را انجام داده‌اند و خوشبختانه به دنبال تحقق دستاوردهایی همچون تصویب سند راهبردی، استقرار دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بهره‌برداری از پردیس دانشگاه، تأسیس بنیاد حامیان و...، افق‌های مناسب توسعه‌ای پیش‌روی این دانشگاه گشوده شده است. در روند برنامه‌ریزی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون همواره در تلاش بوده‌ایم تا با رویکردی تعاملی و هم‌افزا با تمامی نهادهای مختلف منطقه و از جمله ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون در تعامل باشیم تا هم چالش‌های موجود را برطرف نموده و هم از ظرفیت‌های مشترک در روند توسعه دانشگاه و شهرستان استفاده کنیم که مواردی همچون برگزاری اردوهای جهادی، انعقاد تفاهم‌نامه با مرکز شهید پیرویان، برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی و... از جمله موارد موفقی بوده است که ذیل تعامل با ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون محقق شده و امیدواریم با حضور سرهنگ حیاتی، بیش از پیش توسعه یابد.

سرهنگ حسین حیاتی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون نیز در این نشست ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، بر نقش کلیدی جوانان در تحقق این بیانیه تأکید و قرارگاه‌های مختلف از جمله قرارگاه علم و فناوری و همچنین برنامه‌های مدونی مانند سند ده ساله اعتلای بسیج را از جمله بسترهای مناسب برای ارتباط دانشگاه و بسیج برشمرد و ابراز امیدواری نمود با تقویت ارتباط‌ها و تلاش‌ها بتوان ضمن عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به پرورش جوانان انقلابی در دانشگاه‌ها و مدارس بیش از پیش موفق بود.