با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت

انتصاب دکتر آرام امامی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۳۰۴ خبر اول
دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر آرام امامی، عضو هیئت علمی بخش ریاضی این دانشگاه را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب کرد.
انتصاب دکتر آرام امامی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر امامی آمده است: «نظر به تعهد، شایستگی و تجربه ارزنده سرکارعالی، به‌موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده به مدت 2 سال منصوب می‌گردید.»

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر امامی بدین شرح است:

انتظار دارد، با اتکاء به فضل الهی و سرلوحه قراردادن اصول مصرح در میثاق‌نامه کاری و بیانیه مأموریت دانشگاه، مجدانه تمام همت خود را در جهت، هماهنگی، ساماندهی و ارتقای عملکردی و نیز تسریع در انجام امور، با بهره‌گیری از تمام امکانات و منابع در اختیار، در قالب برنامه‌ریزی‌های اصولی، عملیاتی و هدفمند نسبت به انجام وظایفی که به عهده گرفته‌اید (شرح پیوست)، به کار بندید.

همواره توفیق روزافزون شمارا از ایزد منان خواستارم.»

گفتنی است دکتر فاضل‌نیا همچنین طی نامه‌ای جداگانه، ضمن پذیرش استعفاء دکتر نیسمه نوحی، از زحمات و تلاش‌های بی‌شائبه ایشان در مدت فعالیت به عنوان مشاور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در امور زنان و خانواده، تقدیر نمود.