در حاشیه برگزاری سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی اندیشه‌ورزی در مکتب عاشورا صورت پذیرفت

بازدید آیت‌الله دژکام از زیرساخت‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۵۵ کد : ۳۰۸ خبر اول
صبح امروز، یکشنبه، ۲۲ مردادماه، آیت‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس، امام جمعه شیراز و عضو هیئت امناء دانشگاه‌های سلمان فارسی کازرون، جهرم و فسا به همراه اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، امام جمعه، فرماندار ویژه، روسای دانشگاه‌ها، فرمانده‌های نظامی و انتظامی و جمعی از دانشگاهیان، مسئولان و مردم شهرستان کازرون، با حضور در پردیس و مجموعه مرکزی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از زیرساخت‌های این دانشگاه بازدید نمود.
بازدید آیت‌الله دژکام از زیرساخت‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، آیت‌الله دژکام در بدو ورود به کازرون با حضور در قطعه شهداء والامقام شهرستان کازرون، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهداء به قرائت فاتحه بر مزار امام جمعه شهید شهرستان کازرون، حجت‌الاسلام شهید خرسند پرداخت و به همراه سایر همراهان، قبور شهداء را گلباران نمود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و عضو هیئت امناء دانشگاه‌های سلمان فارسی کازرون، جهرم و فسا، سپس در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون حضور یافت و از نزدیک مجموعه‌های به بهره‌برداری رسیدۀ این پردیس را بازدید و از سایر مجموعه‌های در حال احداث و در آستانۀ بهره‌برداری، همچون سلف سرویس مرکزی، ساختمان مجموعه کلاس‌ها، ساختمان دانشکده فنی و مهندسی، ساختمان خوابگاه خیّرساز و... بازدید نمود.

آیت‌الله دژکام پس از بازدید از پردیس دانشگاه، با حضور در مجموعه مرکزی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از سایر زیرساخت‌های این دانشگاه از جمله خوابگاه فاطمیه، مجموعه کلاس‌ها و فضاهای آموزشی و اداری نیز بازدید نمود.

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در طول این بازدید، ضمن ارائۀ گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت توسعه و ارتقاء دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به تشریح چشم‌اندازهای آتی دانشگاه و بسترهای آماده شده برای دستیابی به این چشم‌اندازها پرداخت و ابراز امیدواری نمود براساس سند راهبردی تدوین شده برای دانشگاه و با تکیه به رویکردهای حمایتی آیت‌الله دژکام و سایر اعضاء هیئت امناء دانشگاه‌های سلمان فارسی کازرون، جهرم و فسا، بتوان در آینده خدمات علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و... بیشتری را به جامعۀ مخاطب این دانشگاه به ویژه در شهرستان‌های غرب استان فارس ارایه نمود.

آیت‌الله دژکام نیز در این بازدید ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته برای توسعه و ارتقاء این دانشگاه، بر ضرورت حمایت‌های بیشتر از دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای توسعه و رشد بیشتر تأکید نمود و با اشاره به جایگاه دانشگاه‌ها در استان فارس به ویژه دانشگاه‌های مستقر در شهرستان‌ها، ابراز امیدواری نمود بتوان با ترسیم نقشۀ راه علمی و تقویت این دانشگاه‌ها، اثرگذاری آنها را در جامعه بیش از پیش تقویت نمود.

گفتنی است این بازدید در حاشیه برپایی سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی اندیشه‌ورزی در مکتب عاشورا صورت پذیرفت که با سخنرانی آیت‌الله دژکام و به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

جهت مشاهده گزارش تصویری این بازدید، اینجا را کلیک نمایید.