۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۴ کد : ۳۲۱ اطلاعیه ها

باسمه تعالی

اطلاعیه شماره یک خوابگاه (خوابگاه دختران)

به اطلاع دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون می رساند با عنایت به سوالات دانشجویان عزیز در مورد خوابگاه دخترانه فاطمیه دانشگاه آزاد، موارد ذیل جهت اطلاع به عرض می رسد.

۱-آدرس خوابگاه: کازرون، خوابگاه فاطمیه واقع در مجتمع خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی جنب دانشگاه آزاد(نزدیک پردیس دانشگاه سلمان فارسی)

۲-مشخصات معماری خوابگاه فاطمیه: معماری خوابگاه فاطمیه دانشگاه آزاد به صورت کاملا خوابگاهی طراحی گردیده است. -مشخصات کلی: متراژ زیربنا: حدودا ۳۰۰۰مترمربع. -تعداد طبقات: ۳طبقه -تعداد اتاق ها: ۶۰ اتاق -تعداد حمام ها: ۵۵چشمه تعداد سرویس بهداشتی ها: ۷۲چشمه تعداد آشپزخانه ها: ۶فضای بزرگ باظرفیت ۱۲۰شعله

۳-مشخصات هر طبقه: -طبقه همکف شامل ۲۰ اتاق، ۲۴سرویس بهداشتی و ۲ فضای بزرگ آشپزخانه با ظرفیت ۴۰شعله _کلیه حمام ها (۵۵چشمه) ،نمازخانه، فضای تماشای تلویزیون و مطالعه (جمعا ۴۰۰متر مربع) در طبقه همکف قرار دارد. -طبقه اول شامل ۲۰ اتاق، ۲۴ سرویس بهداشتی و ۲ فضای بزرگ آشپزخانه با ظرفیت ۴۰ شعله . -طبقه دوم شامل ۲۰ اتاق، ۲۴ سرویس بهداشتی و ۲ فضای بزرگ آشپزخانه با ظرفیت ۴۰ شعله.

۴-دارای فضای ورزشی روباز.

۵-دارای فضای سبز مناسب. .

۶- جهت رفت و آمد به پردیس، سرویس برای دانشجویان در نظر گرفته می شود.

۷- در مجتمع خوابگاهی دانشگاه آزاد علاوه بر دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی، در ساختمان دیگر همین مجتمع خوابگاهی، دانشجویان دختر دانشگاه آزاد نیز ساکن هستند.

۸- امکانات هر اتاق شامل موکت، تخت، کمد، یخچال، کولر و جاکفشی می باشد.

۹-با توجه به محصور بودن خوابگاه و گماردن عوامل نگهبانی ۲۴ ساعته امنیت کامل برقرار شده است.

۱۰-علیرغم استیجاری بودن خوابگاه فوق مطابق مفاد قرارداد منعقده، برای رفاه حال دانشجویان و تامین شرایط مطلوب تر، دانشگاه سلمان فارسی متحمل هزینه هنگفتی شده است.

۱۱-دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه استیجاری دانشگاه آزاد مطابق برآورد اعلامی معاونت دانشجویی، در قالب دو قسط آغاز هر ترم موظف به پرداخت اجاره بها هستند. مبلغ نهایی اجاره بها و شرایط و نحوه ثبت نام خوابگاه در اطلاعیه های بعدی به اطلاع عزیزان خواهد رسید.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون