اطلاعیه فعالیت سلف سرویس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۳ کد : ۳۲۴ اطلاعیه ها
اطلاعیه فعالیت سلف سرویس دانشگاه سلمان فارسی کازرون

باسمه تعالی

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌رساند سلف سرویس دانشگاه از تاریخ 3 مهرماه 1402 در دو سلف سرویس «ساختمان مرکزی (طالقانی)» و «پردیس» جهت توزیع صبحانه، ناهار و شام آماده خدمت‌رسانی به دانشجویان محترم می‌باشد.

• دانشجویان گرامی برای رزرو غذا می‌بایست از 48 ساعت قبل از هر وعده غذایی نسبت به خرید ژتون از طریق اتوماسیون تغذیه اقدام نمایند.
  • دانشجویان جهت رزرو غذا در سلف سرویس طالقانی و یا سلف سرویس پردیس دقت لازم را داشته باشند. امکان جابجایی غذا بین سلف سرویس‌ها به هیچ وجه وجود ندارد. ضمنا در هفته اول فقط در سلف سرویس طالقانی امکان رزرو غذا وجود دارد.
  • سرو صبحانه از هفته دوم مهرماه به صورت روزانه در سلف سرویس پردیس و سلف طالقانی دانشگاه از ساعت 7:15 تا 8:15 می‌باشد. ساعت مراجعه به سلف سرویس برای ناهار از ساعت 11:30 الی 13:30 و برای شام از ساعت 17 تا 18:30 می باشد.
  • غذای اضطراری از ساعت 13:30 در صورت موجود بودن ارائه می‌شود. هزینه هر پرس غذای اضطراری مبلغ 30 هزار تومان می‌باشد.
  • سهم دانشجو براساس دستورالعمل استفاده دانشجویان از غذای دانشجویی وزارت علوم در طی سنوات عادی مجاز تحصیل(کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال و دکتری تخصصی هشت نیم سال) به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم‌هزینه به ترتیب ده هزار تومان، هشت هزار تومان و پنج هزار تومان تعیین می‌گردد.
  • سهم دانشجو از تأمین غذای دانشجویی برای نیم‌سال‌های اول و دوم سنوات اضافه مجاز، 2 برابر، برای نیم‌سال‌های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز، 5 برابر و برای نیم‌سال‌های سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیم‌سال، 7 برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی می‌باشد.
  • وعده شام و صبحانه صرفا ویژه دانشجویان غیربومی می‌باشد.
  • ضمنا برنامه غذایی از تاریخ 3 مهرماه 1402 الی 6 مهرماه 1402 در سامانه تغذیه بارگذاری شده است.
  • شماره تماس کارشناس اداره تغذیه دانشگاه (آقای خداداد زراعتی) 07142226050 داخلی 137 می باشد.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون