۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۹ کد : ۳۲۵ اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره سه خوابگاه (خوابگاه پسران)

به اطلاع دانشجویان پسر دانشگاه سلمان فارسی کازرون می‌رساند پیرو اطلاعیه شماره دو خوابگاه دانشجویان پسر، خوابگاه سلمان فارسی(خوابگاه فاطمیه سابق) واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه می‌باشد.

شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه به شرح ذیل است:

1.  ثبت‌نام خوابگاه از طریق اتوماسیون خوابگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون از روز شنبه مورخ یکم مهرماه 1402 شروع می‌شود و زمان پذیرش دانشجو در خوابگاه از روز دوشنبه مورخ 3 مهرماه 1402در ساعات اداری (8-15:30) می‌باشد.

2.  دانشجویان می‌توانند در صورت تمایل نسبت به معرفی و پرم کردن فرم هم اتاقی از طریق اتوماسیون خوابگاه اقدام نمایند.

3. هزینه اجاره خوابگاه براساس آیین‌نامه صندوق رفاه از دانشجویان دریافت می‌گردد. لازم است که دانشجویان علاوه بر ثبت‌نام از طریق اتوماسیون خوابگاه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس swf.ir  وارد سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان شوند و نسبت به ثبت‌نام خوابگاه اقدام نمایند. آقای داوود محمدی کارشناس اداره رفاه دانشجویی در صورت نیاز به راهنمایی جهت ثبت‌نام اتوماسیون صندوق رفاه با شماره 07142226050 داخلی 104 پاسخگو می‌باشند.

4.  به دانشجویانی که هزینه خوابگاه سال گذشته را پرداخت نکرده‌اند یا مقررات خوابگاه‌ها را رعایت ننموده‌اند، خوابگاه تعلق نمی‌گیرد.

5.  هزینه ودیعه (پول پیش) خوابگاه برای هر نفر، برای یک سال تحصیلی، مبلغ یک میلیون تومان می‌باشد که می‌بایست به شماره حساب 0110708822007 بانک ملی به نام دکتر ابراهیم اژدری، معاون دانشجویی دانشگاه، واریز شود و فیش واریزی به صورت حضوری به اداره خوابگاه‌ها تحویل داده شود. بدیهی است در صورت عدم پرداخت مبلغ ودیعه، اجازه سکونت در خوابگاه داده نمی‌شود. مبلغ ودیعه در پایان سال تحصیلی درصورتی که دانشجو هیچ‌گونه بدهی بابت اجاره یا خسارت به اموال خوابگاه نداشته باشد، به دانشجو عودت داده می‌شود.

6. با توجه به عدم پیش‌بینی اسکان برای خانواده محترم دانشجویان، دانشجویان محترم برنامه‌ریزی لازم را در این زمینه مد نظر داشته باشند.

7. آقای مهندس علیرضا سبب‌ساز، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه، به شماره 07142226050 داخلی 137 پاسخگوی سوالات دانشجویان در ساعات اداری می‌باشند.

معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون