پیاده‌روی صبحگاهی یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۳۲۹ اخبار دانشگاه
صبح روز دوشنبه، ۳ مهر‌ماه و همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس، پیاده‌روی صبحگاهی با حضور جمعی از اعضاء هیئت رئیسه و یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در پارک طالقانی برگزار شد.
پیاده‌روی صبحگاهی یاوران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم طی سخنانی با ادای احترام به رشادت‌های شهداء و ایثارگران دفاع مقدس، به نقش و جایگاه کلیدی و اثرگذار خانواده در دفاع مقدس اشاره کرد و خاطر نشان نمود: تاریخ دفاع مقدس، سرشار از نمونه‌های بارزی از اثرگذاری و پشتیبانی‌های خانواده‌ها از شهداء و ایثارگرانی است که در خط مقدم جبهه‌ها مبارزه می‌کردند. خانواده‌ها با یک رنگ شدن و یکپارچه شدن با رزمندگان و ایثارگران، به نوعی تأثیرگذاری مستقیم در جریان دفاع مقدس داشتند.

گفتنی است برنامه پیاده‌روی صبحگاهی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی و پایگاه بسیج اداری شهید احمدی‌روشن دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.