با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دکتر علیرضا فارسی‌نژاد به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۹:۲۳ کد : ۳۳۷ خبر اول
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر علیرضا فارسی‌نژاد را به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب کرد.
دکتر علیرضا فارسی‌نژاد به عنوان سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر محمدعلی زلفی‌گل در این حکم خطاب به دکتر فارسی‌نژاد آورده است: «انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی آن دانشگاه از جمله ظرفیت‌ عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی به‌کار گیرید.»

وزیر علوم همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس سابق دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد

گفتنی است دکتر علیرضا فارسی‌نژاد، عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه شیراز با مرتبه استادیار است. از وی سه عنوان کتاب و ده‌ها مقاله علمی در حوزه فلسفه منتشر شده است.