پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پی انتصاب رئیس جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۸ کد : ۳۳۹ خبر اول
در پی انتصاب دکتر علیرضا فارسی‌نژاد به عنوان رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه، با صدور پیامی ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای ایشان، از کوشش‌های رئیس سابق این دانشگاه تقدیر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشگاه زیباترین فضای علمی جهت بررسی و تضارب اندیشه های دانشمندان و کشف فرضیه و نظریه های نو است. پاییز، بهار این جایگاه ارزشمند است و این تومان خزان و رویش از شگفتیها و زیبایی های تکوین و تشریع است.

جناب آقای دکتر علیرضا فارسی نژاد انتصاب جنابعالی جهت مدیریت سکان کشتی علم و ادب در دانشگاه سلمان فارسی کازرون را تبریک عرض نموده و از خداوند منان جهت جلب توفیقات روز افزون و توانایی موسع در پیشبرد اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی تحت منویات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) خواستارم.

همچنین از زحمات و کوششهای بی وقفه برادر گرامی جناب دکتر فاضل نیا قدردانی نموده، آرزوی سلامتی و خدمت خالصانه در ادامه مسیر علمی برای ایشان دارم.

والسلام علی من اتبع الهدی.

علیرضا شهریاری پور

29مهرماه 1402