کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دُز اول واکسن کرونا را تزریق کردند

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۶ کد : ۳۴ اخبار دانشگاه
به دنبال آغاز روند واکسیناسیون کارکنان دانشگاه‌های سراسر کشور و با هماهنگی‌های صورت گرفته با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور در مراکز تعیین شده تزریق واکسن، دُز نخست واکسن پیشگیری از کرونا را تزریق نمودند.
کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دُز اول واکسن کرونا را تزریق کردند

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تزریق واکسن کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون از روز یک‌شنبه، 14 شهریورماه آغاز شده بود. طی هفته‌های گذشته، اعضا هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز واکسن کرونا را تزریق نموده بودند.

گفتنی است کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون واکسن‌های سینوفارم، آسترازنکا و برکت را در این مرحله تزریق نمودند. پیش‌بینی می‌شود تا مهرماه تمامی کارکنان این دانشگاه، با دریافت دُز دوم، به صورت کامل واکسینه شوند.