دکتر فارسی‌نژاد با تجدید میثاق با شهداء، فعالیت خود را در دانشگاه سلمان فارسی کازرون آغاز کرد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۱ کد : ۳۴۰ خبر اول
صبح امروز، شنبه، ۲۹ مهرماه و به دنبال انتصاب دکتر علیرضا فارسی‌نژاد به عنوان رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ایشان با حضور در قطعۀ شهدای گمنام شهرستان کازرون و ادای احترام و تجدید میثاق با شهدا، فعالیت خود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون را آغاز نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر فارسی‌نژاد همچنین در نشستی مشترک با حضور دکتر فاضل‌نیا، رئیس سابق دانشگاه و اعضاء هیئت رئیسه و جمعی از اعضاء هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه، ضمن تقدیر از مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ابراز امیدواری نمود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود بتوان این دانشگاه را در مسیر رشد و اعتلا به پیش برد.

در این نشست همچنین دکتر فاضل‌نیا ضمن ارائۀ گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه سلمان فارسی کازرون و تقدیر از حسن اعتماد عموم مردم و مسئولان شهرستان کازرون و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتصاب دکتر فارسی‌نژاد را به سمت ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون تبریک گفت و با آرزوی موفقیت برای ایشان، ابراز امیدواری نمود با بهره‌مندی از توانمندی‌های ایشان بتوان گام‌های بیشتری در مسیر اعتلای این دانشگاه برداشت.

دکتر فارسی‌نژاد همچنین به همراه دکتر فاضل‌نیا و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از مجموعه‌های مختلف دانشگاه سلمان فارسی کازرون و زیرساخت‌های این دانشگاه بازدید نمود.

گزارش تصویری شروع به کار دکتر فارسی نژاد در دانشگاه سلمان فارسی کازرون را اینجا مشاهده نمایید.