با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

کارگاه «راهی برای رهایی ما از استرس» برگزار شد

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰ کد : ۳۵۹ اخبار دانشگاه
در ادامه برپایی مجموعه کارگاه‌های آموزشی حوزه روان‌شناسی، کارگاه «راهی برای رهایی ما از استرس» با سخنرانی دکتر ابوذر دهداری، عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در سالن علامه دوانی این دانشگاه برگزار شد.
کارگاه «راهی برای رهایی ما از استرس» برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر دهداری در این کارگاه ضمن تشریح ریشه‌ها و دلایل به وجود آمدن استرس، عواملی همچون فقدان علاقه نسبت به انجام کارها را از جمله زمینه‌های روانی منجر به بروز استرس برشمرد که باعث اتخاذ تصمیم‌هایی ناخوشایند و یا اشتباه از سوی افراد می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین با مرور برخی از نمونه‌های عینی و تشریح شرایط آنها و نوع تصمیم‌هایی که اتخاذ کرده بودند، بر لزوم کسب آگاهی کافی از شرایط و محیط تأکید کرد و به ارائۀ راهکارهایی عملی برای کنترل و رهایی از استرس پرداخت.

گفتنی است این کارگاه از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و توسط کانون همیاران سلامت روان این دانشگاه برگزار شد.