حضور دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در تجمع جهانی حمایت از غزه

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۳۶۳ خبر اول
همزمان با برپایی تجمع‌های جهانی در حمایت از مردم مظلوم غزه که در نقاط مختلف جهان صورت پذیرفت، دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با حضور در تجمعی که شامگاه ۲۷ آبان و به همین منظور در میدان شهداء کازرون برگزار شد، ضمن ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کردند.
حضور دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در تجمع جهانی حمایت از غزه

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این تجمع که با حضور اقشار مختلف مردم و شرکت اعضاء هیئت رئیسه، هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و جمعی از اعضاء خانواده‌های آنها برگزار شد، شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهایی، همزمان با سایر مردم جهان از مردم غزه حمایت کردند.

گفتنی است طی هفته‌های گذشته و به دنبال اجرای عملیات طوفان‌الاقصی از سوی حماس و تهاجم گسترده و وحشیانۀ رژیم غاصب صهیونیستی به غزه، مجموعه برنامه‌های مختلفی از جمله برپایی نشست‌های تبیینی، دایر نمودن نمایشگاه، امضاء طومار و بیانیه، شرکت در راهپیمایی و تجمع‌های مختلف و... از سوی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه برگزار شده است.