از سوی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت

کارگاه سلامت بانوان برگزار شد

۰۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۳۶۸ اخبار دانشگاه
در ادامه برپایی کارگاه‌های آموزشی ویژۀ دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، کارگاه سلامت بانوان، با شعار «بانوی سالم، خانواده سالم، جامعۀ سالم»، توسط مرکز مشاوره، سلامت و سبک‌ زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
کارگاه سلامت بانوان برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این کارگاه که با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، فاطمه مستدعی، کارشناس مامائی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، به ارائۀ آموزش‌هایی پیرامون شیوع آنفولانزا فصلی، سلامت فردی بانوان، بهداشت فردی و زندگی دانشجویی پرداخت و خاطر نشان نمود: آشنایی کامل با اصول بهداشتی و رعایت کامل آنها یکی از ضرورت‌های زندگی در دنیای امروز است چراکه هنوز برای برخی از بیماری‌ها داروی قطعی و کاملی وجود ندارد و بنابراین بایستی با رعایت کامل بهداشت، مانع از ابتلا به این بیماری‌ها شد.

مستدعی همچنین به تشریح بهداشت فردی در حوزه‌های مختلف روانی، تغذیه‌ای و بهداشتی در محیط‌های خوابگاهی پرداخت و پیرامون چگونگی رعایت آنها توضیحاتی ارائه داد.

گفتنی است این کارگاه از سوی واحد بهداشت محیط مرکز سلامت و سبک زندگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.