پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت فرارسیدن روز و هفته بسیج و همزمانی این ایام با آتش بس موقت در غزه

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۳۷۰ خبر اول
حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت فرارسیدن روز بسیج و تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) و همزمانی این ایام با آتش بس موقت در غزه، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت روز و هفته بسیج، بسیج مستضعفان را از جمله الهامات بصیرت‌بخشی برشمرد که بر قلب و زبان قدسی حضرت امام(ره) نازل و به جامعه اهدا گردید و شکست ابتدایی صهیونیسم در جریان آتش بس را در برابر تفکر بسیجی موجود در دل نیروهای رزمنده حماس دانست.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، متن پیام حجت‌الاسلام شهریاری‌پور بدین شرح است:

بسمه تعالی

قَدْ جَاءَکُمْ بَصَائِرُ مِنْ رَبِّکُمْ ۖ فَمَنْ أَبْصَرَ فَلِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ عَمِیَ فَعَلَیْهَا ۚ وَمَا أَنَا عَلَیْکُمْ بِحَفِیظٍ؛

آیات الهی و کتب آسمانی که سبب بصیرت شماست البته از طرف پروردگارتان آمد، پس هر کس بصیرت یافت خود به سعادت رسید و هر کس که کور بماند خود در زیان افتاد، و من نگهبان شما نیستم.(انعام104)

بسیج مستضعفان از جمله الهامات بصیرت بخشی است که بر قلب و زبان قدسی حضرت امام امت نازل و به جامعه اهدا گردید. امروز و پس از گذشت 44سال از تشکیل بسیج، همگان شاهد آنند که این نهاد مقدس پس از جانفشانی در دفاع مقدس، چه خدمت‌ها و از خودگذشتگی‌ها که نکرده است. در تمام دوران سخت از جمله دفاع در محور مقاومت، دفاع از سلامت، دفاع از سنگر علم و اخلاق و... این بسیج بوده که در خط مقدم ایستاده و دفاع از ولایت و انقلاب و خط امامین جامعه را بر عهده داشته است که جز بصیرت بسیجیان را نمی‌رساند. امروز و در شرایط حساس کنونی، دشمنان خونخوار و کور اسلام که در برابر تفکر بسیجی شکست خورده‌اند چاره‌ای جز کودک‌کشی و ریختن هزاران تن بمب بر سر مردم بی‌دفاع غزه ندارند. شکست ابتدایی صهیونیسم در جریان آتش بس، قطعاً در برابر تفکر بسیجی موجود در دل نیروهای رزمنده حماس بوده و این آغاز ماجراست چرا که قرآن می‌فرماید آنکه بصیرت ندارد محکوم به نابودی است.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت روز و هفته بسیج، این الهام بصیرت‌بخش جامعه را به تمام بسیجیان عالم به ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان بسیجی دانشگاه سلمان فارسی کازرون تبریک عرض نموده، پیروزی فلسطین و نابودی اسرائیل غاصب را از خداوند بصیر خواستارم.

حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور

5آذر ماه 1402