بازدید چهار ساعته رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون از خوابگاه دانشجویی دختران

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۱:۵۷ کد : ۳۷۸ خبر اول
شامگاه دوشنبه، ۱۳ آذرماه، دکتر علیرضا فارسی‌نژاد، رئیس دانشگاه و دکتر ابراهیم اژدری، معاون دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به همراه مدیر و جمعی از کارشناسان معاونت دانشجویی و سرپرست خوابگاه دختران این دانشگاه، با حضور در خوابگاه دختران دانشجو، طی دیداری چهار ساعته که در قالب گفتگوهایی صمیمی و دو طرفه با دانشجویان برگزار شد، به بررسی مسائل موجود پرداخت و پیشنهادهای دانشجویان برای بهبود خوابگاه و مسائل صنفی آنها را بررسی نمود.
بازدید چهار ساعته رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون از خوابگاه دانشجویی دختران

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر علیرضا فارسی‌نژاد در این دیدار، در اتاق‌ها و فضاهای مختلف خوابگاه دانشجویان حضور یافت و طی گفتگو با آنها، ضمن تشریح فعالیت‌های انجام شده برای آماده‌سازی خوابگاه فاطمیه و تقدیر از تلاش‌های مجموعه معاونت دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برای آماده‌سازی این خوابگاه، اظهار امیدواری نمود با تکمیل مجموعه فعالیت‌های مختلفی که برای آماده‌سازی خوابگاه دنبال شده است، ظرف چند روز آینده، دانشجویان به خوابگاه در نظر گرفته شده نقل مکان نموده و با این اقدام، عمدۀ مشکلات باقی مانده در خوابگاه دختران نیز برطرف شود.

دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این دیدار با طرح مسائل مختلف خود، پیشنهادهایی پیرامون سرویس‌های حمل و نقل، سلف سرویس، بوفه و... را مطرح نمودند که تحقق برخی از این پیشنهادها تصویب و مقرر شد برخی دیگر برای بررسی‌های بیشتر، از طریق شورای صنفی دانشجویان در جلسه‌های آتی معاونت‌های ذی‌ربط در دانشگاه بررسی شود.